Appartementen EsFažana - Istrië

prijs vanaf € 48 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Fažana en Istrië!
Beschrijving van de woning

In een rustig deel van Valbandon staat een huis met een zwembad. Er zijn drie appartementen in het huis, elk met een eigen aparte ingang. De appartementen zijn volledig ingericht voor een comfortabel verblijf. Het huis ligt op 15 minuten lopen van een prachtig aangelegd strand. Het centrum van Fazana ligt op 2 km afstand. Het hele dorp heeft veel wandel- en fietspaden en wijnroutes. Ideaal voor een rustige en ontspannen vakantie. Gasten die meer zonsopgang en nachtleven willen, hebben elke avond thema-avonden georganiseerd in Fažana of Valbandon, een ankerfeest, een rapsodie in het blauw, een Valbandon onder de frisse, een school voor woedezouten en verschillende andere evenementen voor elke gast. Sinds het seizoen 2020 wordt ook een buitenzwembad aangeboden.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling is in euro of kuna-equivalent. Een aanbetaling van 20% van de totale prijs is verschuldigd om de reservering te bevestigen. Aankomsten zijn van 15-24 Vertrek is van 20.00 tot 22.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 800 m
  • Strand: 800 m
  • Centrum: 1.9 km
  • winkel: 400 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 2 km
  • Apotheek: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Postkantoor: 2 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 7 km
  • Treinstation: 7 km
  • Vliegveld: 10 km
  • Haven: 800 m
  • Sportactiviteiten: 500 m
  • Discotheek: 7 km
  • Casino: 7 km
  • Nationaal Park: 2 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Bij aankomst worden de gasten begroet met een welkomstdrankje en vers fruit. Fietsverhuur beschikbaar. . De eigenaren hebben een contract met de scooter of erfpachter Ark. De eigenaar is bezig met het maken van handgemaakte decoraties in de techniek Decoupage, en elke gast bij vertrek ontvangt een origineel geschenk.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Es
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 5 reacties
Szczecin,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Es, Juni 2018
Rewelacyjnie !!!

Bedankt voor een geweldige vakantie !! Het appartement is goed uitgerust: het heeft alles wat je nodig hebt voor comfort. Het huis ligt in een rustige omgeving. De eigenaren zijn erg gastvrij en aardig. Fažana - een prachtige stad met prachtige stranden en restaurants en bars, de mogelijkheid van snelle uitstapjes naar Pula, Rovinj en andere steden, ik raad een reis naar Venetië aan !!! Bedankt Esma !!!

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Appartementen ES

Veliko Hvala, Je was een geweldige gast, bedankt voor je bezoek

Lwow,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Es, Juli 2016
Perfect!

Dank u voor een geweldige vakantie u! Het appartement is goed uitgerust: het heeft alles wat je nodig hebt voor comfort. Het huis ligt in een rustige omgeving. De eigenaren zijn erg gastvrij en aardige mensen. Fažana - een prachtige stad met prachtige stranden en de mogelijkheid om snel reizen naar Pula, Rovinj en andere steden.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Apartments Es

Heel erg bedankt, je bent geweldig

Tarnowskie Góry,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Es, Juni 2016
Geweldige gastheren !!

Appartement schoon en zeer goed uitgerust. Rondom het huis, de tuin, grill, trampoline beschikbaar. Rust en stilte is bevorderlijk odpoczynkowi.Gospodarze aardig, vriendelijk en gastvrij. Ik zou de appartementen van Esma aanraden.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Apartments Es

Dank u wel, we zijn blij dat u onze gasten zijn geweest.

Toon alle beoordelingen
Esma Hodžić Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Vriendelijke en behulpzame gastheren, klaar om de gasten te helpen. De hele familie is actief betrokken bij de activiteiten die verband houden met de organisatie van de accommodatie en de gasten. De gastvrouw is de productie van de originele souvenirs die naodlasku betaalde gasten. Toon ons de eer en wees onze gast en zie voor jezelf de kwaliteit van de accommodatie in appartementen Es Valbandonu.

De advertentie Appartementen Es heeft 42772 keer bekeken sinds 18.02.2015.