Appartementen SuzyFažana - Istrië

prijs vanaf € 55 per nacht
Beschrijving van de woning

Apartments Suzy ligt in Fažana, in de buurt van het nationaal park Brijuni en in de buurt van het kamp Pineta. Ze zijn gelegen in een rustige buurt, vlakbij een dennenbos. Elk appartement heeft een eigen ingang en een overdekt terras. De houtgrill bevindt zich in de tuin van het appartement. Ze liggen op ongeveer 10 minuten lopen van het strand, via een pad door een dennenbos. De appartementen zijn voorzien van airconditioning, gratis internet en satelliet-tv. Ze zijn uitgerust met een waterkoker, koffiezetapparaat, magnetron, koelkast, gasfornuis, vaatwasser, wasmachine, strijkijzer, beddengoed en handdoeken. Voor elk appartement is een gratis parkeerplaats beschikbaar. Fažana is een kleine, rustige kustplaats met veel interessante voorzieningen en een goed onderhouden boulevard aan zee.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Toeristenbelasting is bij de prijs inbegrepen. Betaling geschiedt contant in euro’s of per bankoverschrijving (internetbankieren) op dezelfde dag van aankomst. Om de reservering te bevestigen is een aanbetaling van 30% van de totaalprijs vereist. Aankomst is van 15 tot 24 uur. Vertrek is van 8 tot 10 uur. Op de dag van aankomst vragen gasten een borg van € 100,- in geval van materiële schade. Bij een korter verblijf dan aangegeven in de reserveringskalender is 30% meer dan de vermelde prijs per nacht verschuldigd.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Beste gasten, bij annulering van de reservering retourneren wij het voorschot tot 30 dagen voor aankomst, anders geven wij NIET TERUGBETALING. Bij no-show kunt u de reservering omzetten naar een andere gratis afspraak van hetzelfde of volgend jaar.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 10 m
  • Dokter: 1 km
  • Apotheek: 1 km
  • Bank: 1 km
  • Postkantoor: 1 km
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 10 m
  • Vliegveld: 9 km
  • Sportactiviteiten: 300 m
  • Nationaal Park: 1.5 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Een welkomstdrankje is bij de prijs inbegrepen en u kunt gebruikmaken van de grill. Elk appartement heeft een eigen terras en gratis parkeergelegenheid voor de deur. In het appartement liggen folders en brochures over alle evenementen en excursies in Fažana en door heel Istrië.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Suzy
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 12 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Maribor,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Juli 2023
Fantastisch

Uitstekend appartement. Zeer ruim, comfortabel en schoon. Je kunt er alles in vinden wat je nodig hebt. De gastheren zijn erg vriendelijk en respectvol. De nachten zijn erg rustig. Bedden (naar onze smaak) comfortabel. We zullen zeker terugkeren naar Suzy.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
krapina,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Mei 2023
Super

Mooi net en schoon appartement, goed uitgerust, niets ontbreekt, bedden en kussens zijn comfortabel, airconditioning werkt, tv en internet werken perfect, vriendelijke gastheren. Het was een leuke vakantie, groetjes van Silvio en zijn familie...

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met een handicap, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Alkoven,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Mei 2023
Verbleef in mei 2023

Zeer schoon en mooi ingericht appartement op een rustige plek met een ruim terras en alles wat je nodig hebt is aanwezig. Over de vriendelijkheid en gastvrijheid van de eigenaren van het appartement, laten we geen woorden verspillen, bedankt mevrouw Suzy voor alles en tot ziens

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Suzana Ranosović Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Mijn familie en ik hebben het geluk om in een leuke, kleine, toeristische plaats te wonen die ernaar streeft om de traditie te behouden en ook het hele jaar door een aantal interessante dingen te bieden. Van jaar tot jaar worden we steeds perfecter en we verwelkomen u graag en tonen alle schoonheid van onze kleine plaats. Bezoek ons, u zult er zeker van genieten.

De advertentie Appartementen Suzy heeft 52446 keer bekeken sinds 07.06.2016.