Appartementen Vila VinodolkaFažana - Istrië

prijs vanaf € 45 per nacht
Beschrijving van de woning

Villa Vinodolka de woning gelegen naast de zee in een rustige plaats genaamd Fažana. De zee is een 2 minuten lopen, en het centrum 5 min. In de buurt is ook het prachtige Nationaal Park Brijuni (5 min lopen naar het schip) en de stad Pula, dat op slechts 15 minuten met de auto.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
- Reserveren is geldig na betaling van 20% van de totale prijs. Stuur bevestiging van betaling of betaling slip via e-mail. Persoonlijk bevestiging van de reservering e-mail. - Als u uw reservering annuleren om welke reden. De vraag deposito's zal worden terugbetaald (gereduceerd tot onze kosten) als de reservering ten minste 20 dagen wordt geannuleerd op voorhand. In het geval van een verblijf korter dan geboekt betaalde de prijs van de gereserveerde periode. Prijs: - Extra bed = 7 € / dag - Huisdieren = 4 € / dag - Eindschoonmaak = 15 € Beddengoed, elektriciteit en water zijn inbegrepen in de prijs. Check in / Check Out: Check-in is na 16: 00u (of op afspraak), de afwijkingen van het appartement voor 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 70 m
  • Strand: 90 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 70 km
  • Apotheek: 100 m
  • Bank: 200 m
  • Postkantoor: 200 m
  • Tankstation: 100 m
  • Busstation: 80 km
  • Treinstation: 8 km
  • Vliegveld: 13 km
  • Sportactiviteiten: 50 m
  • Discotheek: 7 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Wij bieden u een welkomstdrankje, en het krijgen van de lokale bevolking te leren kennen. De ruime achtertuin hebben we een barbecue, dat kan worden gebruikt op gas en hout. Huisdieren zijn welkom. In overleg met de eigenaar is het mogelijk organzirati reis naar de Brijuni National Park ligt in dezelfde plaats.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Vila Vinodolka
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Požega,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2, Juni 2022
Leuke vakantie

Wij zijn net terug van een fijne vakantie. Accommodatie was een belangrijke bepalende factor om onze vakantie mooi te maken. Het appartement heeft betere eigenschappen dan de conclusies die u trekt door de beschrijving hier op internet door te bladeren. Het strand ligt op 2 minuten lopen van het appartement. Het appartement zou kunnen worden gezegd in het centrum van Fazana, en toch is het zo stil en heb je nachtelijke rust. De nabijheid van het restaurant, de haven, het winkelcentrum en niet minder belangrijk, de gastheren zijn zo gastvrij en toch niet opdringerig. Ze staan klaar om u te helpen met alles wat u nodig heeft. Mijn warme aanbeveling.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Kragujevac,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juli 2021
Ideale vakantie

De gastheren zijn vriendelijk en onopvallend. De ligging is perfect, 100 m van het strand met natuurlijke schaduw en hetzelfde van de kinderspeelplaats, 300 m van het centrum. Ondanks de nabijheid van het centrum waren we gefascineerd door de rust en ruimte. De plaats biedt mogelijkheden voor excursies, dicht bij Brijuni, Pula, Rovinj en vele andere plaatsen die we niet hebben kunnen bezoeken voor 9 dagen vakantie.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Luka Skocilic Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans, Sloveens, Russisch,
Meer informatie over de verhuurder

Welkom ons naar Villa Vinodolka, comfortabele kamer u wilt!

De advertentie Appartementen Vila Vinodolka heeft 73649 keer bekeken sinds 27.12.2017.