Appartementen TenaGornji Karin - De regio van Zadar

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartementen Tena bevinden zich aan de rand van de boulevard, op de eerste rij aan zee. De aangelegde tuin leidt direct naar het strand, de zee ligt op 10 meter afstand. Afstand tot winkels of restaurants 20m. Een ruime tuin, barbecue en parkeergelegenheid zijn beschikbaar voor gasten van de faciliteit. Elke accommodatie beschikt over passend tuinmeubilair dat zorgt voor rust en genieten tijdens de heetste uren van de dag. De capaciteit van het gebouw bestaat uit 2 appartementen, de eerste gelegen op de begane grond van het gebouw, afmeting 22 m2, geschikt voor maximaal 2 personen per appartement, en de tweede op de verdieping geschikt voor maximaal 6 personen per appartement. Elk appartement heeft comfortabele tweepersoonsbedden, een keuken en een klassieke driezitsbank die indien nodig eenvoudig kan worden omgebouwd tot een comfortabel extra bed. Elk appartement is uitgerust met airconditioning, WI-FI internet, tv. Elk appartement heeft een badkamer met een douche. Crna Punta ligt in de baai van Karin, op 5 minuten van Karin en op 40 km van Zadar.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De prijslijst voor accommodatie wordt weergegeven naast elk afzonderlijk appartement. Bij het maken van een reservering wordt een voorschot van 30% van het totale overeengekomen bedrag op de rekening-courant van de eigenaar van de faciliteit gestort, waarmee de reservering wordt bevestigd, terwijl de rest wordt betaald bij aankomst in de faciliteit. De gemarkeerde prijs in de prijslijst voor elk appartement wordt verhoogd voor het gebruik van een extra bed: per persoon 15 eur per dag. Voor slechts 1 nacht in het appartement wordt de prijs van het verblijf, die in de prijslijst wordt gemarkeerd, verhoogd met € 10 in alle periodes. Verder kunt u het gehuurde appartement in gebruik nemen op de dag van aankomst in de voorziening na 14.00 uur, terwijl het tijdstip van vertrek uit de voorziening uiterlijk 10.00 uur is.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • winkel: 20 m
  • Restaurant: 90 m
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Accommodatie is inclusief: beddengoed, handdoeken, gratis wifi, belastingen, ligstoelen, gebruik van de barbecue, airconditioning, parkeren in het gebouw.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Tena
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Prijedor,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Juli 2023
Mooie vakantie!

De accommodatie is uitstekend. Alles is zoals op de foto's. Zeer schoon en netjes. De eigenaresse is onopvallend en staat altijd klaar om te helpen. We kregen een extra set beddengoed nadat we het vies hadden gemaakt. Het strand is prachtig in de schaduw. Geschikt voor vakanties met zeer kleine kinderen. De keuken is uitgerust met serviesgoed. Het appartement heeft werkelijk geen gebreken.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+1, Juli 2023
Zomer 2023

Hoewel het niet mijn eerste keer hier is, word ik altijd verrast door iets nieuws. Afgezien van eersteklas netheid, brengen de eigenaren ook een vleugje frisheid in het appartement. Of het nu gaat om nieuw behang, een overkapping of een complete renovatie van de ruimte zelf... het maakt niet uit, de beleving is altijd Woow! Dit jaar werden we begroet met fruit en koekjes een kleine tafel in de kamer. Zeer aangenaam voor het gehemelte en verfrissend na de trip. Het strand ligt direct naast het huis, restaurant en winkel. Jelena, Mio en hun geweldige dochter Tena zijn bijzonder, aangenaam en niet opdringerig. En nogmaals, ze staan tot uw beschikking, voor elke vraag, gesprek. De appartementen zijn uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een zorgeloze vakantie. Neem goede wil mee, een strandlaken, een boek en geniet ervan. Ružica Gavranovic

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Krapina,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+1, Juli 2022
Vakantie in 2022.

We verbleven in een studio-appartement, zeer mooi ingericht, we hadden alles wat we nodig hadden. Romantische sfeer in de avond met verlichting in de tuin. Van de tuin tot de zee en onbeperkt zwemmen... De gastheren zijn erg aardig. Het was een fijne en rustige vakantie!!

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Jelena Pohižek Lacić Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Beste vrienden, welkom bij Crna Punta! Neem gerust contact met mij op voor meer informatie!

De advertentie Appartementen Tena heeft 72651 keer bekeken sinds 27.06.2016.