Appartementen MariaGradac - Regio Split

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Ruime en volledig uitgeruste appartementen met uitzicht op zee, in het centrum van Gradac, naast de kust (zee). Voor het huis is er een tuin met een ruimte voor middagpauzes, ideaal voor lichte thee en koffie of om een boek naar keuze te lezen. Er is parkeergelegenheid voor de gasten. Naast de standaarduitrusting beschikt het appartement over airconditioning, satelliet-tv, smart-tv, gratis wifi en extra apparatuur zoals een magnetron, een waterkoker en zelfs een föhn. De nabijheid van winkels, restaurants en geldautomaten zorgt bovendien voor een fijnere en meer ontspannen vakantie zonder nervositeit, allemaal binnen een straal van maximaal 100 meter. (alles is "binnen handbereik van de gast") De faciliteit heeft een slogan: "Like at home".

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Een voorschot van 30% van het totale bedrag wordt betaald wanneer de reservering is overeengekomen. Betaling van de rest van het bedrag is bij aankomst of in overleg. De kosten voor restitutie van de vooruitbetalingstransactie zijn voor rekening van de annulerende partij, de vooruitbetaling wordt binnen 40 dagen geretourneerd. De prijs is inclusief het gebruik van de airconditioner (er is geen limiet op de werking van de airconditioner), toeristenbelasting. Parkeren is gratis voor gasten. Indien nodig bezorgen wij een voucher. Huisregels zijn gemarkeerd in het appartement. Met het feit dat de nadruk ligt op het aankomen in het appartement vanaf 14.00 uur en natuurlijk het verlaten van het appartement om 9.00 uur. Bij het verlaten van het appartement dienen gasten schoon achter te laten, wij zijn verantwoordelijk voor de eindschoonmaak. Indien nodig doen wij de was voor de gasten. Alle andere punten van de huisregels en informatie worden bij aankomst met de gasten gedaan. Zeker, als u nog andere informatie nodig heeft, zijn wij hier om u te antwoorden.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
1. De terugbetaling van het voorschot (vooruitbetaling) in het volledige bedrag wordt aan de gast terugbetaald in het geval hij meer dan 40 dagen na de aankomstdatum annuleert. (geplande afspraak) 2. Restitutie van voorschot van de helft van het betaalde bedrag wordt geretourneerd als er sprake is van een familietragedie, ziekte en soortgelijke omstandigheden. Evenzo wordt de helft van het voorschot terugbetaald als de gast de reservering voor meer dan 20 dagen annuleert. 3. Evenzo kan de gast zijn voorschot voor het volgende jaar laten staan. 4. Indien wij na het afzeggen van de afspraak binnen de gestelde termijn verhuren, is het mogelijk de borgsom te retourneren. 5. Indien wij de gast annuleren, dragen wij de restitutie van de aanbetaling en transactiekosten voor onze rekening. 6. De kosten van de retourtransactie zijn voor rekening van de gast als hij de reservering annuleert.Voor meer informatie zijn we natuurlijk hier om u te antwoorden als er onduidelijkheden zijn. Dank u voor uw begrip!
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 50 m
  • winkel: 30 m
  • Restaurant: 10 m
  • Dokter: 200 m
  • Apotheek: 200 m
  • Bank: 20 m
  • Postkantoor: 100 m
  • Tankstation: 500 m
  • Sportactiviteiten: 400 m
  • Discotheek: 4 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
De mogelijkheid tot het huren van een aak (boot) met of zonder vergunning voor de bootbeheerder.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Maria
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 7 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Skołoszów,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio, September 2023
koel

Geweldig plek, prachtig uitzicht vanuit het appartement, dat zeer goed uitgerust was, er is ook een terras direct naast de boulevard, een bakkerij ernaast, wat erg handig was, dicht bij de haven, er zijn veel restaurants waar je kunt wandelen, de gastheren waren erg aardig en behulpzaam. Ik raad aan !

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Nijemci,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio, Augustus 2023
Perfect appartement

erg netjes, heeft alles wat je nodig hebt, zelfs statiegeldflessen als je een drankje wilt kopen waarvoor lege verpakkingen moeten worden ingewisseld voor vol. Groot balkon met uitzicht, de zee letterlijk op 5 meter van het appartement. De gastheer is vriendelijk, let op details, onopvallend maar altijd beschikbaar voor gasten. Hier heeft u volledige privacy en maximaal comfort. Een aanbeveling voor binnenlandse olijfolie die te vergelijken is met prijswinnend. PS, mijn man is ook tevreden al met al een 10

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Antwoord

UIT HET HART, DANK JE WEL!!!!!!

Zenica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio, Augustus 2022
Een pluim voor de gastheren?

We verbleven in augustus 2022. Een pluim voor de gastheren voor de voorwaarden en het verblijf in de faciliteit. Gewoon, de locatie, faciliteit en gastheren zijn aan te bevelen. PS Een kleine klacht bij de stadsdienst die verantwoordelijk is voor het strand is de storing van de douche die de nerts inslikt, maar het water niet vrijgeeft en de nerts ook niet teruggeeft.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Antwoord

Bedankt voor je reactie. Wat betreft de douche, ik zal het de verantwoordelijken vragen. Groet

Toon alle beoordelingen
Danijela Ramić Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Ik woon in Graz sinds zijn geboorte Ik ben getrouwd en ik heb een 2 (twee) volwassenen kinderen. Completed'm een ​​econoom. Ik spreek goed Engels genoeg om te weten Duits. Ik hoop dat het een verblijf in Graz, Oostenrijk en Kroatië aangenaam. Ons motto is: thuis:

De advertentie Appartementen Maria heeft 64867 keer bekeken sinds 16.07.2016.