Vakantiehuis KatjaGradac - Regio Split

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Het huis ligt in een rustige baai, eerste rij aan zee, nabij sport- en amusementsfaciliteiten (tennisbaan, minigolf, waterpark, verhuur van waterscooters, waterfietsen, fietsen). Het wordt omgeven door een tuin met wijnstokken, kiwi's, olijven en citroenen, bloemen en kruiden die beschikbaar zijn voor de gasten. In de tuin is er een terras met een pergola, 50 m2, een barbecue en een buitendouche. Op dezelfde verdieping zijn er 3 kamers met eigen badkamers, airconditioners, terrassen, kamerkoelkasten en kluisjes (2 tweepersoonskamers en 1 driepersoonskamer. We kunnen een extra bed plaatsen). Op de binnenplaats van het huis is er een volledig uitgeruste keuken met twee grote koelkasten, een vriezer, een fornuis met oven, een magnetron, 2 waterkokers, een broodrooster, een filterkoffiezetapparaat en andere noodzakelijke accessoires. Er is een open parkeerplaats voor het huis en we hebben ook een eigen parkeerplaats in de schaduw, die afgesloten en overdekt is. Huisdieren zijn toegestaan.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij akkoord van de reservering wordt een voorschot ter hoogte van 20% van de totale huursom van de accommodatie op de girorekening van de verhuurder gestort. Gasten betalen de rest bij aankomst. De ideale aankomsttijd is 14.00 uur en de vertrektijd is 9.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 10 m
  • Restaurant: 30 m
  • Dokter: 300 m
  • Apotheek: 300 m
  • Bank: 10 m
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 800 m
  • Busstation: 800 m
  • Treinstation: 15 km
  • Vliegveld: 100 km
  • Sportactiviteiten: 80 m
  • Discotheek: 900 m
  • Nationaal Park: 40 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Gasten worden verwelkomd met een welkomstdrankje en hun eigen seizoensfruit, dat bij de prijs is inbegrepen. De gastheer kan, naar wens van de gast, een tochtje in zijn eigen boot organiseren of excursies organiseren naar interessante nabijgelegen bestemmingen, die apart in rekening worden gebracht. De woning kan ook afzonderlijk gehuurd worden (kamers met gebruik van de keuken)
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Katja
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 7 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Soběšovice,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A7, Juli 2023
Vakantie

Aangename omgeving, warme en verantwoordelijke eigenaren. Accommodatie zeer goed. Wij adviseren Iveta en Aleš

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
vakantie

Ik dank u voor uw woorden. We zijn gelukkig. Met vriendelijke groeten, Katja en Živko

Gradac,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A7, Augustus 2022
Vakantie

Heel fijn. Gerangschikt. Ik raad het aan voor gezinnen. Leuk voor wandelingen in de avond. Geweldige prijzen. Zeer vriendelijke eigenaar. Naast het strand + al het andere

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Antwoord

Dank je. Ik ben blij met uw tevredenheid. Het moedigt ons aan om beter te worden.

Srbac,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Kamer, Juli 2019
5+

Alle lof voor de eigenaar. De accommodatie is erg goed netjes schoon, vriendelijke gastheren. Langs het strand hebben ze auto parkeren in hun gesloten garage, wi-fi, prachtig aangelegd terras. Accommodatie met uitzicht op zee en het strand. Zonder een enkel bezwaar.

Ik zou dit aanbevelen aan : Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Dankwoord

Heel erg bedankt voor je woorden. Dit is precies hoe we onze rol als gastheer voor ogen hadden. Onze wens is om door te gaan. Met vriendelijke groeten, Katja

Toon alle beoordelingen
Katja Žderić Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Tsjechisch,
Meer informatie over de verhuurder

De traditie van het verstrekken van huisvesting diensten voor de toeristen, bleef ik in 1995 in het gerenoveerde huis van zijn ouders. Voor deze zakelijke relatie, gaf geboorte aan de vele langdurige vriendschap. Ik ben blij als mijn gasten zeggen: \ We zijn terug naar huis \. Als een echte grootmoeder, nu met pensioen, verrukking gasten bereiden aangename verrassingen. Kom, en wij zullen blij zijn om u te ontvangen.

De advertentie Vakantiehuis Katja heeft 43643 keer bekeken sinds 18.01.2018.