Appartementen SunceHvar - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 23 per nacht
Beschrijving van de woning

Wij zijn gevestigd op het eiland Hvar, in het rustige deel van de stad Hvar, op slechts 10-15 minuten lopen van het stadscentrum of 5 minuten met de auto. We bevinden ons op een paar minuten lopen van de kleine winkel waar je alles kunt kopen wat je nodig hebt en van de mooiste stranden in de stad. Het strand heeft twee restaurants, met de mogelijkheid om ligstoelen, parasols, boten, waterfietsen en dergelijke te huren. Ons familiehuis heeft een groot terras met tuin en een open haard die u kunt gebruiken. We hebben ook een eigen parkeerplaats. Bijna al onze appartementen / kamers hebben uitzicht op zee, de eilanden Vis en Korcula en de Pakleni-eilanden. Beddengoed, handdoeken (groot en klein), verblijfsbelasting, elektriciteit en water gebruik parkeerplaats, sanitaire voorzieningen, eindschoonmaak, huisdieren toegestaan en internet. In het geval dat u ervoor kiest om onze gasten te zijn, kunnen we u verwelkomen in de waterkant of catamaranbus, afhankelijk van het tijdstip van aankomst. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op! Bedankt en welkom!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De prijzen zijn informatief en hetzelfde bepalen we op verzoek van de gast! De maximumprijzen zijn niet inbegrepen! Reserveren van de accommodatie gebeurt door vooruitbetaling. Bij aankomst kunnen we u ontmoeten aan de waterkant of catamaranbus, afhankelijk van het tijdstip van aankomst. U kunt na 14:00 uur inchecken Uitchecken: tot 10:00 uur Aankomsttijd kan ook worden afgesproken! Als u voor de inchecktermijn arriveert of uw eilandtransport in de namiddag, is er geen probleem, wij kunnen u tijdens het wachten bagage toesturen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 600 m
  • Strand: 600 m
  • Centrum: 800 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 500 m
  • Dokter: 800 m
  • Apotheek: 800 m
  • Bank: 800 m
  • Postkantoor: 800 m
  • Tankstation: 600 m
  • Busstation: 1 km
  • Vliegveld: 15 km
  • Haven: 2 km
  • Sportactiviteiten: 600 m
  • Discotheek: 800 m
  • Casino: 800 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Inbegrepen in de prijs zijn: bedlinnen, handdoeken (groot en klein), verblijfsbelasting, elektriciteits- en waterverbruik, parkeerplaats, sanitaire voorzieningen, eindschoonmaak, huisdieren en internettoegang. Als u voor de inchecktermijn arriveert of uw eilandtransport in de namiddag, is er geen probleem, wij kunnen u tijdens het wachten bagage toesturen. Het is erg belangrijk voor ons, als onze gasten, om ons goed te voelen, om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en u zich thuis te voelen - maar we hebben uw kleine hulp nodig! :) Alleen door wederzijdse samenwerking kunnen we de jouwe en ons geluk bereiken!
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Sunce
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 9 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Valpovo ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Kamer, Juli 2022
Een perfecte vakantie

Aangezien we de accommodatie op het laatste moment boekten, hadden we geen hoge verwachtingen, maar deze accommodatie heeft ons aangenaam verrast. Het huis ligt op een ideale locatie. Verschillende stranden liggen op een paar minuten lopen. Het strikte centrum van de stad Hvar ligt op 5 minuten lopen. In de directe omgeving van de accommodatie bevinden zich een groot aantal fastfood- en "gewone" restaurants. Ook zijn er diverse winkels waar u alle benodigde boodschappen kunt doen. In tegenstelling tot de verwachtingen zijn de prijzen in allemaal gebruikelijk voor de kust. Afgezien daarvan is er bijna geen lawaai, ook al waren we op het hoogtepunt van het seizoen. In ieder geval heb je helemaal geen auto nodig, tenzij je meer afgelegen delen van het eiland wilt bezoeken. Accommodatie prijs: je krijgt veel meer dan waar je voor betaald hebt. De kamers zijn schoon en netjes en je hebt alles tot je beschikking. Als u iets mist, helpen de huishoudsters u graag verder. De gastvrouwen zijn uiterst aangenaam en meegaand. Ze zullen alle plaatsen aanbevelen die het bezoeken waard zijn. Ze leiden je naar de geheimen van de stad en het eiland en onthullen de beste plekken om te eten, winkelen en zwemmen. Tot slot, wat ze herhaaldelijk benadrukten: "voel je thuis", hebben ze waargemaakt. We hadden hier een thuisgevoel, op vakantie, en dat is onbetaalbaar.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Hartelijk dank!😊

Bedankt voor je leuke reactie! Wederzijdse tevredenheid vereist natuurlijk altijd wederzijdse communicatie!😊 Groeten uit Hvar!

Brus,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Kamer, Juni 2022
Wij raden aan!

Zeer gastvrije en vriendelijke gastheren. Maja en haar moeder zijn er altijd voor alles wat je nodig hebt. De accommodatie is schoon, aangenaam en op een geweldige locatie. Alle aanbevelingen voor een verblijf in deze appartementen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt

Bedankt voor de leuke reactie!😊 Groetjes uit Hvar! Maya

Füssen,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Kamer, Augustus 2021
Super goed!

De maand oktober, en we denken nog steeds aan Maya en haar moeder. Naast de prachtige natuurlijke sfeer die Hvar in overvloed biedt, zullen Maja en mama dat gevoel verdiepen met hun warmte, vriendelijkheid en onopvallendheid. Je hebt het gevoel dat je ze voor altijd hebt gekend. De accommodatie was precies zoals beschreven. Geweldige aanbeveling!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Maja Kalinić Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Hallo allemaal, Mijn naam is Maya en ik zal je gastheer zijn als je besluit te komen! Mijn familie werkt al meer dan 40 jaar in de toeristenindustrie, dus ik ben opgegroeid met dit bedrijf. Hiermee kan ik nieuwe mensen en hun culturen ontmoeten en nieuwe vrienden maken. Ik hou van deze baan! :) Ik hou ook van vrijwilligerswerk, koken, een boek lezen en het eiland verkennen.

De advertentie Appartementen Sunce heeft 64605 keer bekeken sinds 12.05.2015.