Appartementen LuceHvar Sveta Nedilja - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 30 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartementen Luce *** bevinden zich op de 1e en 2e verdieping van het huis in een klein dorp Bojanic Bad, aan de zuidkant van het eiland. De appartementen zijn groot ca.. 40 vierkante meter, een slaapkamer met een extra bed en een balkon met uitzicht op de zee. Gasten kunnen gebruik maken van barbecue. Stad Bojanic Bad afstand cca.1.5 km van Ivan Dolac en 3 km van de Heilige Nedilje. Dit kleine dorp van slechts twintig huizen is ideaal voor een familievakantie in de rust, stilte en natuurlijke schoonheid met een adembenemend uitzicht en de heldere zee.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
In de periode van 1.7 tot 31.8. Na de tiende dag van dagen, de prijs is 5 euro. Aankomst en vertrek op afspraak. Contante betaling.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • winkel: 1.5 km
  • Restaurant: 1.5 km
  • Dokter: 10 km
  • Apotheek: 10 km
  • Bank: 10 km
  • Postkantoor: 10 km
  • Tankstation: 10 km
  • Busstation: 10 km
  • Haven: 3 km
  • Discotheek: 10 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Luce
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 11 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Bojanić Bad,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Augustus 2023
Heerlijke vakanties

Het was een geweldige tijd. Geweldige gastheren, bereid om te helpen. Een rustig, pittoresk stadje. Accommodatie met een terras en een charmant uitzicht. Het appartement is uitgerust met alles wat u nodig heeft.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
NOVI SAD 21000,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, September 2023
Gratia gratiam parit

We verbleven begin september 2023 in de appartementen "Luce". Het appartement is ruim, uiterst schoon en netjes, met een aparte slaapkamer en een terras met een adembenemend uitzicht. Het uitzicht op Korčula, de geur van dennen en zout in de lucht, de rust en stilte, het geluid van de zee en de zrikavci zijn iets dat niet met geld te koop is, en dat voor altijd in je geheugen zal blijven. Ik wil graag onze gastheren, Marija en Miljenko, bedanken, geweldige mensen die ons hebben geholpen met hun advies en suggesties en onze vakantie perfect hebben gemaakt. Ik hoop dat we elkaar snel weer zien. Op een schaal van 1 tot 10 zou mijn beoordeling voor de accommodatie en de algehele sfeer een 11 zijn. Voor elke aanbeveling!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
München,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Juni 2023
Liefde op het eerste gezicht

Appartement Luce in Bojanić Bad op het eiland Hvar is een ideale plek voor diegenen die niet langer op zoek zijn naar gekke feesten, maar een echte rust voor lichaam en geest. De gastheren waren buitengewoon vriendelijk en meegaand, wat ons verblijf nog aangenamer maakte. Het appartement was prachtig ingericht, comfortabel en ruim, waardoor we ons thuis voelden. Maar wat ons vooral verrukte, was de directe omgeving van een prachtig kiezelstrand met een kristalheldere zee. We genoten elke dag van zwemmen, duiken in de wereld van zeegeheimen. We raden het ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een ware oase van rust, weg van de drukte van het verkeer en de lichte vervuiling.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Miljenko Rubinić Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Luce heeft 51134 keer bekeken sinds 01.05.2015.