Appartementen RadoHvar Ivan Dolac - Kroatische eilanden

prijs vanaf € per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Hvar Ivan Dolac en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Rado appartementen zijn gelegen in het kleine dorpje van Ivan Dolac, die is gelegen aan de zuidkant van het eiland. Het eiland Hvar is een aanvulling op het zonnigste eiland in de Adriatische Zee met het geschikt is voor de teelt van wijngaarden, lavendel en olijfbomen. Het is rijk aan natuurlijke schoonheid en ongerepte natuur Bunk is de belangrijkste troef van het toerisme op het eiland. Onze appartementen zijn gelegen op 200 m van het strand, dat is ook een van de grootste op het eiland. In het dorp hebben we een restaurant met een pizzeria, cafés en fast food. Ivan Dolac is herkenbaar aan de blauwe zee, vriendelijke gastheren en de kwaliteit van toeristische diensten. Onze appartementen bestaan ​​uit twee appartementen op de begane grond, drie appartementen op een verdieping en een appartement op de 2e verdieping. We hebben een 5 (2, 2 2 01:02) en 1 appartement (5 1). Het huis is omgeven door olijfbomen en andere mediterrane planten. In aanvulling op het huis hebben we een grill die u kunt gebruiken. Als onderdeel van het toeristisch aanbod hebben we in de verkoop van onze inheemse producten zoals wijn en seizoensgebonden groenten.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Zoals voor de betaling, we hebben een gewoonte die gasten betalen bij hun aankomst of tijdens uw verblijf in de appartementen (in onderhandeling). De borg is 30% van de totale reservering en het wordt gestort op mijn rekening: HR15 2340 0093 1116 7023 4 Swift bank adres is: PBZGHR2X en mijn adres is: Svirče 102, 21462 VRBANJ, eiland Hvar -HRVATSKA Dit bedrag zal worden afgetrokken en dan u betaalt me ​​de rest van het geld voor het boek als je in onze appartementen op feestdagen komen
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 50 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 100 m
Soort strand
Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Elke gast krijgt 1 liter onze huisgemaakte wijn te ontvangen als een teken van welkom en gastvrijheid, als onderdeel van een aangenaam verblijf in onze familie appartementen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Rado
Rado Carić Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Tsjechisch, Slowaakse, Pools,
Meer informatie over de verhuurder

WELKOM !!! GAST JE JE EN DAT JE NIET WORDEN, ik hoop dat u goed in Ivan Dolac. Ik zal proberen om uw goede gastheer te zijn en u tevreden zult zijn huisvesting en diensten DO SKOREG VISIONS

De advertentie Appartementen Rado heeft 22826 keer bekeken sinds 29.10.2015.