Vakantiehuis ErikaHvar Stari Grad - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 80 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Hvar Stari Grad en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Dit prachtige Dalmatische gerenoveerde stenen huis is uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf. Het ligt in het hart van het stadscentrum, op slechts enkele minuten van alle voorzieningen, waaronder uitstekende restaurants, cafés, supermarkten, delicatessen, vis- en groentenmarkten en meer. Ondanks dat het zich in het hart van de stad bevindt, is de ruimte verborgen voor de voorbijgangers, dus je hebt volledige privacy. Het huis bestaat uit 3 verdiepingen, met een woonkamer, een keuken en een tuin met een barbecue. De open trap leidt naar de eerste verdieping waar zich een slaapkamer met tweepersoonsbed en een badkamer bevinden. Op de tweede verdieping, die meestal wordt begunstigd door de jongste familieleden, is er nog een slaapkamer met 2 aparte bedden, die indien nodig met één groot kan worden verbonden. Boven deze verdieping is een loft met twee aparte bedden. In-house voorzieningen zijn onder andere: draadloos internet, tv in de woonkamer, en slaapkamers, wasmachine en airconditioning. Op dezelfde locatie een appartement met drie slaapkamers met terras!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Ideale aankomsttijd van 15.00 tot 23.00 uur en vertrek tot 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 500 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 50 m
  • Dokter: 300 m
  • Apotheek: 300 m
  • Postkantoor: 200 m
  • Busstation: 500 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Net als alle andere huizen in het centrum heeft dit huis geen eigen parkeerplaats. Er is de mogelijkheid om te parkeren op een van de drie parkeerplaatsen in het centrum, een paar minuten te voet, te betalen 11-15 euro per dag of 8-10 kn per uur. Naast betaald parkeren, zijn er ook twee locaties in de buurt van het huis, langs de weg, als u een vacature vindt. In het stadscentrum is er de mogelijkheid om auto's, motoren, boten, fietsen te huren en dagelijkse excursies naar naburige eilanden te organiseren.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Erika
Katarina Lučić-Lavčević Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Young Business vrouw heel vrolijk persoon. In mijn vrije tijd met het gezin, met twee prachtige kinderen en vrouw. Je lieve gasten te allen tijde beschikbaar. Ik wens u van harte welkom op mijn appartement en de mooiste plek op het eiland Hvar!

De advertentie Vakantiehuis Erika heeft 11568 keer bekeken sinds 21.05.2019.