Appartementen RokoIž - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 55 per nacht
Beschrijving van de woning

Onze appartementen zijn gelegen in Mali Iz op het eiland Iž. Een kleine plaats is stil en rustig, alleen voor liefhebbers van prachtige landschappen en geuren. In het huis zijn er vier appartementen, twee op de begane grond en twee op de verdieping, met een prachtig uitzicht op de zee en de omgeving. Appartementen zijn volledig uitgerust, mooi en modern ingericht. Ze hebben tv, dvd, airconditioning en in de tuin van het huis is er een barbecue. Aan de voorzijde van het huis is er een eigen parkeerplaats, evenals een strand geschikt voor kinderen. Slechts 3 minuten lopen is een winkel, café, restaurant en ambulance. In het dorp Veli Iž, op slechts 5 minuten rijden met de auto, zijn er verschillende restaurants, jachthavens, postkantoren en jachthavens.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Het eiland is bereikbaar per uur per veerboot en vertrekt vanuit de nieuwe haven van Gaženica (Zadar). U kunt het appartement binnengaan zodra u aankomt en als u niet zeker bent van het vinden van een huis, kunnen we u ontmoeten op de veerboot. De termijn is gereserveerd door aanbetaling van 10%, na bevestiging van de beschikbaarheid.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 100 m
  • Postkantoor: 5 km
  • Haven: 5 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Er is een mogelijkheid tot uitstapjes naar de Kornati of omliggende eilanden, boot- of bootverhuur, wandelen op de hoogste top van het eiland. In de buurt is ook een hotel waar vaak dansfeesten, massages en gong-sessies worden georganiseerd. Slechts 5 minuten met de auto zijn er een postkantoor, geldautomaten, marques, jachthavens en diverse restaurants. Tijdens het seizoen is er ook een feest met een live band en een feest tot de ochtend. Het eiland is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar rust en stilte, vol met stranden waar je alleen kunt zijn. De zee is schoon en helder en de nachten zijn aangenaam om te slapen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Roko
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Olja Lukić Jajić Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Onze appartementen worden gerund door mijn familie, moeder, broers en ik. We runnen ons bedrijf met hart en ziel en streven ernaar om u als gast zich op uw gemak te laten voelen, als onderdeel van de familie, daarom komt u vaak bij ons terug. We streven ernaar om u gemoedsrust te bieden, dus we zien elkaar meestal alleen bij aankomst en vertrek, en we verwelkomen u graag voor koffie en sap als u ons beter wilt leren kennen.

De advertentie Appartementen Roko heeft 63700 keer bekeken sinds 13.02.2016.