Vakantiehuis DavorkaIž - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Vakantiehuis Davorka ligt in Mali Iž op het eiland Iž. Het ligt direct aan zee, in een rustige buurt van Tražet, buiten de stad en wegen. Het huis heeft twee slaapkamers (een kamer heeft een groot bed voor twee personen en een bed voor een persoon, en de andere kamer heeft twee aparte bedden), een grote woonkamer met een keuken en een badkamer. Het ligt vlakbij de haven van Knež en heeft een aanlegplaats voor een kleinere boot. Een groot terras van ongeveer 30 vierkante meter kijkt uit op zee en er is een stenen barbecue naast het huis. Rondom het huis staan pijnbomen en olijfbomen en er is een parkeerplaats in de buurt. Het eiland Iž is goed verbonden met het vasteland, in het seizoen is het verbonden met Zadar door twee catamarans en twee veerboten per dag. Er zijn verschillende winkels en restaurants in Mali en Veli Iž, en in Veli Iž, op 2000 meter van het huis, is er een dokterskliniek, een postkantoor, een geldautomaat en een jachthaven. Het is mogelijk om elke dag verse vis te kopen van lokale vissers.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Reservering per telefoon of e-mail. Betaling contant. Op de rekening wordt een voorschot van 30% van de totale prijs gestort. Aankomst vanaf 13.00 uur Vertrek om 10 uur. De eindschoonmaak van het huis wordt 40 euro in rekening gebracht.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Restitutie van aanbetaling - 100 procent in buitengewone omstandigheden, 100 procent als de gast ten minste 60 dagen voor aankomst annuleert en 50 procent als de gast tussen 60 en 30 dagen voor de geboekte aankomst annuleert.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 700 m
  • winkel: 700 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 2 km
  • Postkantoor: 2 km
  • Haven: 2 km
  • Sportactiviteiten: 2 km
  • Nationaal Park: 10 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Een welkomstdrankje wacht op de gasten. De aanbevolen aankomsttijd is zaterdag of zondag en vertrek is vrijdag. Door de goede bootverbindingen is het mogelijk om in één dag te vertrekken en terug te keren naar Zadar. Het is mogelijk om een boot te huren en georganiseerde uitstapjes te maken naar het Telašćica Natuurpark, het Kornati Nationaal Park en naar de nabijgelegen eilanden.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Davorka
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
vrhnika,
Erg goed (4/5) Verbleven in A5+1, Augustus 2023
Davorka - iž

Terras - uitzicht, rust en stilte. Het huis is zoals op de foto, functioneel en netjes. Parkeerplaats. Wij raden het aan aan alle gasten die op zoek zijn naar rust. Ik zou dit aanbevelen aan: mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A5+1, Juni 2022
Oase van vrede

Prachtig eiland, heldere zee. Slapen en wakker worden met het geluid van de zee. Prachtig uitzicht, rust en stilte. Mevrouw Davorka is een geweldige gastheer. Het huis is zoals op de foto, functioneel en mooi ingericht. We zouden deze faciliteit aanbevelen aan alle gasten die op zoek zijn naar een oase van rust. Tot ziens.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Davorka Mezić Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
De advertentie Vakantiehuis Davorka heeft 44039 keer bekeken sinds 24.03.2016.