Vakantiehuis SalviaIž - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Volledig uitgerust klein vakantiehuis in een rustige buurt van Mali Iž, gelegen op 10 minuten lopen van de veerhaven Bršanj en op 15 minuten lopen van het centrum en de haven van Komoševo. De faciliteit ligt op ongeveer 250 meter van de zee en op 70 meter van de hoofdweg. Een voetpad leidt naar het gebouw en er is parkeergelegenheid langs de weg. Het huis is gelegen in een tuin van olijven en mediterrane planten, aangrenzende voorzieningen zijn op ongeveer 100 m afstand, de eigenaar verblijft niet in het huis, wat zorgt voor rust en volledige privacy, en het strand, de markt, het café ..... is op een afstand van 5 tot 10 minuten lopen. De woning heeft een oppervlakte van 69 m2 - keuken en woonkamer, slaapkamer en badkamer. De keuken is volledig uitgerust met alle benodigde apparatuur en keukengerei, slaapkamer bed 160x200, woonkamer heeft twee bedden 90x200, led-tv, dvd, radio en bordspellen. De keuken en woonkamer komen uit op een terras van 35 m2, met een prachtig uitzicht op zee. Het terras is overdekt en uitgerust met elektrische grill, tuinmeubilair en ligstoelen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij boeking is het noodzakelijk om 20% vooruit te betalen en de rest van het overeengekomen bedrag wordt bij aankomst betaald. Huisdieren zijn welkom, Aankomsttijd is vanaf 14.00 uur en vertrektijd tot 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 4 km
  • Postkantoor: 4 km
  • Haven: 300 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Een welkomstdrankje is bij de prijs inbegrepen, evenals hulp bij het navigeren door de plaats, het leren kennen van de mogelijkheden van het huren van een boot, georganiseerde excursies, lokale evenementen ..... In het seizoen is het eiland Iž goed verbonden met Zadar - twee veerboten, een catamaran en een boot, waarmee u dagtochten naar Zadar kunt maken, en op zondag een bezoek aan het naburige eiland Rava. Vanaf het eiland Iž worden ook dagtochten naar de Kornati-eilanden georganiseerd. In de zomer worden op het eiland traditionele festiviteiten en verschillende culturele en amusementsevenementen georganiseerd.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Salvia
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 7 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Jastrebarsko,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2020
Salvia's huis

Het huis ligt op een prachtige locatie, terras met uitzicht op zee. De geurige mediterrane tuin zal alle natuurliefhebbers bekoren. Goed uitgerust en comfortabel huis met veel details die de vakantie hier compleet maken. Netjes en schoon. De eigenaar is attent en hartelijk. Voor elke aanbeveling.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Vakantiehuis Salvia

Bedankt voor de leuke reactie, ik ben blij dat je tevreden was met de accommodatie in het huis Salvia. En zoals je zei dat het huis voor elke aanbeveling is, dus ik kan zeggen dat je gasten bent voor elke aanbeveling. Tevredenheid was wederzijds! Nogmaals bedankt!

Slovenj Gradec,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2020
Huis Salvia Mali Vanaf 3B

Het huis staat op een mooie en rustige locatie en is een paar minuten lopen van de zee. Het is omgeven door een prachtige tuin waar ook onze hond van heeft genoten. Het terras is groot en biedt aangename schaduw en een prachtig uitzicht. Mevrouw Mirjana is een geweldige gastvrouw en ik raad haar huis aan aan iedereen die van rust en privacy houdt op vakantie, die graag iets goeds voor zichzelf kookt en iedereen die van de natuur houdt. Neem je fiets mee op vakantie. Dus het eiland Iz verkennen was voor ons het mooiste.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Huis Salvia Mali Iž

Ik ben blij dat de vakantie op Iž aan je verwachtingen voldeed en dat je het leuk vond om de schoonheid van Iž te ontdekken. Bedankt voor de leuke reacties, het was een genoegen je te ontmoeten. U bent altijd welkom in onze oase van rust! Mirjana

Pezinok,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2019
Vreedzame vakantie

We hadden een prachtig verblijf in Mirjana's plaats. Het huis zelf is geweldig, zeer schoon, ruim, met een goed uitgeruste keuken en veel handdoeken om te gebruiken. Bovendien is de tuin rondom het huis mooi. We waardeerden het meest een groot terras met uitzicht op zee, waar we de hele tijd verbleven. Het huis is vrij geïsoleerd van andere huizen die we erg leuk vonden. Mirjana is een lieve vrouw die erg behulpzaam was. We kwamen naar IZ zonder de auto, wat een goede beslissing was. In feite heb je alles in een klein dorp, dat dichtbij is. Ik beveel het huis van Mirjana echt aan natuurliefhebbers aan.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Toeristen zonder auto, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Salvia

Het is een plezier voor u om een leuke en plezierige vakantie te hebben in Iz en in het huis van Salvia en bedankt voor de leuke reacties. . U bent zeer attente en prettige gasten geweest en het is een genoegen u te ontvangen. Dank je wel!

Toon alle beoordelingen
Mirjana Alibašić Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

error_translate

De advertentie Vakantiehuis Salvia heeft 45150 keer bekeken sinds 05.05.2016.