Appartementen KnezJadranovo - Kvarner

prijs vanaf € 55 per nacht
Beschrijving van de woning

JADRANOVO bij Crikvenica - nieuwe appartementen te huur, met gebruik van het familiezwembad. Het zwembad is geopend van 17 juni tot 15 september. APPARTEMENT VOOR 4 PERSONEN - MAXIMAAL INCLUSIEF KINDEREN - op de begane grond op een oppervlakte van 35m2 met een eigen terras van 14m2. Het bestaat uit een appartementkamer (2 bedden van 90x200 en een slaapbank), een keuken en eethoek, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer. STUDIO APPARTEMENT VOOR 3 PERSONEN - MAXIMAAL INCLUSIEF KINDEREN - op de begane grond op een oppervlakte van 32m2 met een eigen terras van 10m2. Het bestaat uit een appartementkamer uitgerust met drie onafhankelijke bedden (2 bedden van 90x200, een slaapbank), keuken, eethoek en badkamer. Prijzen zijn gebaseerd op min. 6 nachten. Korting voor langer verblijf. Eigen omheinde parkeerplaats op het perceel. Gratis wifi-internet.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Voor het gebruik van airconditioning wordt € 5,- per dag extra in rekening gebracht. Voor het gebruik van een gedeelde wasmachine wordt € 4,- per wasbeurt extra in rekening gebracht. Korting voor langer verblijf (14 dagen verblijf - 10% korting). Wij accepteren geen huisdieren in de accommodatie. Bij het verlaten dient het appartement functioneel en schoon te zijn zoals bij de overname, anders worden schoonmaakkosten van € 40 in rekening gebracht. Het voorschot voor de gereserveerde tijd bedraagt 30% van het totaalbedrag en wordt na bevestiging van de reservering direct op de girorekening van de eigenaar betaald. INCHECKEN aankomst op de dag van reservering vanaf - 16.00 uur, UITCHECKEN bij het verlaten van de accommodatie - tot 10.00 uur
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Centrum: 800 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 7 km
  • Apotheek: 7 km
  • Bank: 7 km
  • Postkantoor: 800 m
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 7 km
  • Vliegveld: 9 km
  • Sportactiviteiten: 200 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
APPARATUUR; airconditioning, SAT-DVB TV, DVD, alle kamers elektrisch verwarmd, ingerichte keuken - koelkast, dubbel fornuis, gootsteen, magnetron, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker en alle keukengerei om te eten, drinken en koken. De bedden zijn voorzien van hotelmatrassen, zomerdekbedden en katoenen beddengoed. Elk bed is voorzien van een ladekast voor elke gast en elk appartement heeft ook een drievleugelige kledingkast voor kleding en reisartikelen met een ingebouwde kluis. De badkamers hebben een kledingkast - voor cosmetische en toiletbehoeften, ingebouwde hotelföhn, handdoeken. Alle schrijnwerk - ramen zijn voorzien van een beschermnet tegen insecten. Elk appartement heeft een eigen terras met betonnen stoelen en een parasol. Prive parkeerplaats binnen het perceel.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Knez
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Ksenija Knez Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Frans, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Beste gasten, welkom op onze appartementen! Ik wens u een aangenaam verblijf en dat voel ik me thuis! uw Ksenija

De advertentie Appartementen Knez heeft 48792 keer bekeken sinds 07.05.2016.