Appartementen KopajtićJadranovo - Kvarner

prijs vanaf € 30 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Jadranovo en Kvarner!
Beschrijving van de woning

Kopajtić appartementen zijn gelegen in het kleine toeristische stad van Jadranovo. Ap. zijn nieuw ingericht, uitgerust met alles wat u nodig de moderne gast. We hebben Ap. 1 op de begane grond, Ap. 2 op de eerste verdieping en een studio Ap. 3 op de begane grond. Ap. 1 en Ap. 2 hebben een wasmachine in de badkamer. Op de binnenplaats is een buitendouche met warm en koud water, barbecue, tafel en banken. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats. In de buurt van het huis is een kleine supermarkt, cafe en restaurants. Wandelen voor ongeveer 10 minuten door het bos, trap komen aan het grote strand Havisce. Het strand heeft een betonnen deel, steentjes en kleine baaien ideaal voor mensen die geen liefde drukte. Er is ook een klein restaurant waar, drankjes, koffie en eten. Als u wilt kunt u parasols en ligstoelen huren.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Toeristenbelasting, airconditioning, parking, Wi-Fi, alles inbegrepen in de prijs. Voor reservering aanbetaling is vereist, ongeveer 30% van de totale kosten van het appartement, de rest bij aankomst.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 500 m
  • Apotheek: 8 km
  • Bank: 8 km
  • Postkantoor: 500 m
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 8 km
  • Treinstation: 8 km
  • Vliegveld: 15 km
  • Haven: 8 km
  • Sportactiviteiten: 8 km
  • Discotheek: 8 km
  • Casino: 8 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Alles inbegrepen: INTERNET, WI-FI, AIRCONDITION, toeristenbelasting, verwarming, parking. Daarnaast bieden wij een kinderbed, kinderstoel en buggy. Jadranovo is een kleine toeristische stad die een schone zee heeft, veel van de stranden, rust en schoonheid van de natuur. Ideaal voor mensen die willen een vakantie door te brengen zonder de drukte, zwemmen in het heldere water, wandelen bospaden en genieten van de prachtige natuur. Er zijn mooie paden geschikt voor wandelaars en fietsers trail golven die u meeneemt door de zee gedurende de Riviera van Crikvenica van de Adriatische - Kačjak Dramalj-Crikvenica-Selce (een totaal van ongeveer 15 km). Als je het gevoel dat de menigte op slechts 8, 5 km is Krk die Jadranovo behoort waar u zich vermaken tot in de late nachtelijke uren. .
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Kopajtić
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
bydgoszcz,
Erg goed (4/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2016
Zuzanna en Tomasz

Appartement schoon, smaakvol ingericht. De gastvrouw vraagt ​​of iets nodig had. Achter de poort winkel, cafe, ijssalon en een bakkerij, rust, klimaat, charmante stad. Drie stranden om uit te kiezen. Appartement uitgerust met wat je nodig hebt. Wij zijn blij met haar dochter 10 dagen. Hartelijk dank en vriendelijke groeten.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+1, Augustus 2016
uitstekende accommodatie

Studio appartement is geweldig! Het was net als de foto's - netjes, schoon, met alle benodigde apparatuur (keuken + badkamer in de vorm van extra handdoeken en douchegels) - dit is zelf de eigenaar, Mrs. Smiljanka Kopajtić zeer susreljiva en aangename vrouw die ons altijd tot uw dienst. Vanaf het strand adviseren wij de stad strand in het centrum van de Adriatische kust, welke het dichtst bij de auto komt. Nogmaals, niets dan lof voor de accommodatie en de eigenaren.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Smiljanka Kopajtić Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Alle gasten in de appartementen Kopajtić we verwelkomen. De appartementen zijn ingericht, zodat de gasten een aangenaam verblijf. Alle opmerkingen en complimenten graag aanvaarden en we zijn klaar voor een verscheidenheid van individuele concessies te gast was tevreden.

De advertentie Appartementen Kopajtić heeft 33300 keer bekeken sinds 18.04.2014.