Appartementen RudyJadranovo - Kvarner

prijs vanaf € 45 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Jadranovo en Kvarner!
Beschrijving van de woning

De appartementen zijn gloednieuw, modern ingericht. Twee bevinden zich op de begane grond en twee op de eerste verdieping. De slaapkamers hebben dubbele bedden 160x200, woonkamer, keuken en eetkamer zijn in een kamer. In de woonkamer staan banken die doorlopen in het bed. De keuken heeft alles wat u nodig heeft om uw maaltijden en een magnetron op te slaan en te serveren. In de app. er is airconditioning (gratis en gratis te gebruiken), kabel-tv en draadloos internet. In de tuin is er een buiten douche op zonne-energie met warm en koud water, barbecue en tuintafel met stoelen. Bij het huis is een markt, een café en een restaurant. Het strand ligt op 200-300 meter afstand van het huis en strekt zich uit over de baai, heeft een betonnen gedeelte en het grootste deel is kiezel. De wasmachine staat in een aparte wasruimte. De App 3 op de eerste verdieping heeft een oven en een vaatwasser.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
CONTROLE NA 14.00 uur BEKIJK VOOR 22.00 uur. Vooruitbetaling van 30-50% bij boeking, de rest bij aankomst in het appartement in contanten. Schoonmaakkosten 20 € op de totale prijs
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 800 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 200 m
  • Apotheek: 8 km
  • Postkantoor: 1 km
  • Tankstation: 1.5 km
  • Busstation: 30 km
  • Treinstation: 30 km
  • Vliegveld: 20 km
  • Haven: 9 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
INBEGREPEN IN DE PRIJS: WI-FI INTERNET, AIRCONDITIONING, RESTAURANT TAXA
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Rudy
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
MIHOVLJAN,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Rudy, Juli 2016
ik beveel

Accommodatie uitstekend, schoon en netjes. De eigenaren zijn altijd tot uw beschikking. Voor het tweede jaar op rij zijn we tevreden.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Duga Resa,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2015
Aanbeveling

Zeer comfortabel, mooi en netjes appartement. In de omgeving van de winkel en kleine cafés. Het dichtstbijzijnde strand is mooi ingericht, het enige dat is niet erg toegankelijk is voor baby's en kleine kinderen. Andere stranden in de stad zijn uitstekend voor dit. De eigenaren zijn ook erg vriendelijk. In principe alle lof en warme aanbevelingen Apartments Rudy

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Cakovec,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2015
Wij raden het ten zeerste

De appartementen zijn mooi ingericht, schoon en uitgerust voor een comfortabel leven, zoals vermeld in de advertentie. Airconditioning, Wi-Fi en lokale belastingen zijn inbegrepen in de prijs. Eigenaars zeer vriendelijk en behulpzaam. Kortom, voor weinig geld je zal meer dan de andere modellen krijgen. We raden, vooral voor diegenen die een rustige en comfortabele plek zoeken voor vakantie. We kregen meer dan we verwacht doelstelling. Dankjewel.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Michel S. Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Mijn naam is Michel en het zou een grote eer zijn om je als gasten in mijn appartement te hebben. Ik beantwoord graag aanvullende vragen en zal er alles aan doen om u te helpen. Het enige wat u hoeft te doen is contact met mij opnemen, het uzelf gemakkelijk maken in mijn appartement en beginnen te verkennen.

De advertentie Appartementen Rudy heeft 32311 keer bekeken sinds 27.06.2014.