Appartementen Carpe DiemPag Jakišnica - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 60 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Pag Jakišnica en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Carpe Diem appartementen zijn gelegen in een kleine en rustige baai Jakišnica op het noordwestelijke deel van het eiland in een gezinswoning op de eerste verdieping. De appartementen zijn goed uitgerust (wasmachine, vaatwasser, oven, airconditioning, gratis Wi-Fi, satelliet-tv, ...) met een groot terras met uitzicht op de zee. Met het appartement is het mogelijk om de tuin (grill, buitendouche, ligstoelen, ...) te gebruiken. Parking. Het zandstrand ligt op 70 meter, geschikt voor gezinnen met kinderen, ouderen en mensen met speciale behoeften. Nabij is er een reeks van baaien met prachtige zandstranden die kan worden bereikt met paden door de bossen olijven. In de plaats is er het Hotel Luna (zwembad, spa ...) winkels, restaurants en cafés langs het strand.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Advance betaling is vereist in het bedrag van 30% van de totale prijs en op de betaling wordt bevestigd reservering van de appartementen. Bij aankomst in het appartement moet worden betaald het resterende bedrag van de totale prijs. Aankomsttijd (14: 00u) en de vertrektijd (10: 00u).
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Centrum: 50 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 70 m
  • Dokter: 15 km
  • Apotheek: 15 km
  • Busstation: 15 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Wilt u uw vakantie door te brengen om echt het meeste van elk vrij moment Carpe Diem De appartementen zijn een ideale plek voor u, of u een actieve vakantie of een vakantie met meer privacy willen. Naast baaien in de omgeving, waaronder het strand Slatina met modder, op slechts 5 km afstand in Lun zijn er eeuwenoude olijfbomen Lun Olive Gardens. Sinds Lun meest noordelijke nederzetting op het eiland, elke dag is het mogelijk met de boot naar de nabijgelegen eilanden en de stad Rab met interessante historische plaatsen en gastronomische lekkernijen. Vanuit de stad Novalja dat op slechts 12 km georganiseerde dagtochten naar de eilanden Olib en Silba die vakantie in de ongerepte natuur te bieden, zonder auto's.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Carpe Diem
Sanja i Josip Bradarić Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Carpe Diem heeft 10385 keer bekeken sinds 27.03.2017.