Appartement MarivoJesenice - Regio Split

prijs vanaf € 69 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Jesenice en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Nieuw gebouwd huis, 110 m2, begane grond keuken en een woonkamer met badkamer, op de vloer - twee slaapkamers, elk met een tweepersoonsbed, airconditioning, een balkon en een toilet. Het huis is gelegen langs de weg, op slechts 30 meter van het strand. De faciliteit ligt op 2 minuten lopen naar de supermarkt en een 3 minuten lopen naar het plaatselijke busstation. Center Duce met winkels, apotheek, postkantoor, reisbureaus, restaurants, etc., ligt op een paar kilometer afstand, 5 minuten met de auto of de lokale bus. Het huis heeft een satelliet-tv met meer dan 200 programma's, interenet, de keuken is zeer goed uitgerust, met inbegrip van een broodrooster, koffiezetapparaat en een mixer. Ideaal voor een koppel of twee koppels of een gezin met twee kinderen. Grill en een parkeerplaats op de binnenplaats.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om een ​​reservering te bevestigen is vereist om een ​​borg van 120 euro te betalen, de rest moet worden betaald een paar dagen voor aankomst of na aankomst op de rekening. Op de totale kosten van 25 euro schoonmaakkosten. (Verzenden tegoedbon en het totale bedrag.) Kinderen jonger dan 8 jaar zijn gratis. House Rules. Wanneer de airconditioner is aangezet ramen en deuren moeten worden gesloten. De gast is verplicht om aandacht te besteden aan ons eigendom, als het wat schade veroorzaakt, zal hij de eigenaren te melden en tot betaling van schadevergoeding. Handdoeken zijn niet toegestaan ​​op het strand. In juli en augustus dolazci alleen op zaterdag. Indien nodig kan worden gewijzigd als er een voorafgaande toestemming. Vertrektijd tot 10: 00u Aankomsttijd na 14.00 uur (of op afspraak)
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 20 m
  • Restaurant: 500 m
  • Apotheek: 1.7 km
  • Bank: 2 km
  • Postkantoor: 1.7 km
Soort strand
kiezelstenen,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Marivo
Ivo & Marina Zemunik Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Hallo lieve gasten, We zijn een paar die nog maar net begonnen dit jaar te huren, zowel werk in het toerisme, dus we begrijpen de behoeften en wensen van de gasten. Ik hoop dat u ons onlangs gerenoveerde huis willen. Wij wensen u een prettig verblijf en leuke vakantie! Ivo & Marina

De advertentie Appartement Marivo heeft 9636 keer bekeken sinds 09.08.2016.