Appartementen LavandaMurter Jezera - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Murter Jezera en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Het nieuwe moderne appartement Lavanda is gelegen in een kleine en pittoreske plaats Jezera en biedt u volledig comfort tijdens uw verblijf. De meren zijn een kleine vissers- en toeristenplaats, ideaal voor rust en ontspanning. Gelegen op de tweede rij van de zee op de eerste verdieping van een gezinswoning met een aparte ingang. Het appartement is gelegen in het kustcentrum, niet ver van de ACI-jachthaven, restaurants, winkels en op 5 minuten lopen naar het strand. Het appartement heeft 1 tweepersoonskamer met tweepersoonsbed 160 x200, woonkamer met slaapbank, functioneel ingerichte keuken met oven, el. keramische kookplaat, koelkast met vriezer, koffiezetapparaat, waterkoker, badkamer, terras van 14 m2 met uitzicht op zee, TV / SAT flatscreen, gratis WI-FI, airconditioning (inbegrepen in de prijs), beveiligde parkeerplaats en buitengrill.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Voorschot voor de reservering is 30% van het totale bedrag, de rest van het bedrag wordt betaald bij aankomst in het appartement. Betalingsgegevens: Rekeningnummer: HR7323600003234668532 Internationale betaling: IBAN HR9823600003117188278 Zagrebačka banka, Trg Bana J. Jelačića 10, 10000 Zagreb, SWIFT / BIC CODE: ZABAHR2X Aankomst na 14.00 uur tot 22.00 uur. Vertrek tot 10 uur. Het minimum verblijf is 5 dagen, bij een korter verblijf wordt de prijs verhoogd met 30%.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Beste gasten, u bent van harte welkom in ons huishouden en in deze ongebruikelijke tijd en omstandigheden voor ons allemaal. Daarom hebben we ons annuleringsbeleid aangepast. Voor alle reserveringen die 7 dagen voor de geboekte aankomstdatum worden geannuleerd met een vooruitbetaling van 100%. Bij annulering binnen 7 dagen voor aankomst houden wij het aanbetaling volledig in rekening. Dit annuleringsbeleid is geldig tot het einde van de pandemie wordt verklaard. Reis alstublieft gewetensvol om uzelf en alle mensen die ons dierbaar zijn te beschermen.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 50 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 50 m
  • Dokter: 3 km
  • Apotheek: 3 km
  • Bank: 3 km
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 50 m
  • Busstation: 300 m
  • Treinstation: 30 km
  • Vliegveld: 60 km
  • Haven: 50 m
  • Sportactiviteiten: 200 m
  • Discotheek: 3 km
  • Nationaal Park: 12 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Jezera op het eiland Murter is een traditionele vissers- en maritieme plaats, de omgeving is een unieke omgeving om te genieten van Big Game-vissen, dat elk jaar steeds meer liefhebbers trekt die graag avontuur en adrenaline willen bij het vissen op tonijn. Dus kom naar Jezera, laat de zomer bij zonsondergang je het mooiste herfstverhaal vertellen over een plek badend in alle kleuren van de natuur. Tijdens het verblijf hebben onze gasten de beschikking over een buitenbarbecue en gratis parkeren op het erf.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Lavanda
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Varazdin,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, April 2021
Geweldig!!!

Appartement is erg mooi en schoon. Alles was zoals beschreven en zoals op de foto's. Locatie is ook geweldig en rustig. Geweldig om te wandelen in de buurt van de zeekust. Er is ongeveer 20 minuten lopen naar Tisno door een prachtig dennenbos in de buurt van de zeekust. Loopbrug is paed en ook geweldig om te fietsen. Winkels en cafés in de buurt. Gastheren zijn geweldig!!! Oorspronkelijk gepland om 7 dagen te blijven, maar uiteindelijk met 11 dagen verlengd vanwege gastvrijheid en hoe geweldig alles was, appartement, locatie, etc... Geweldig voor iemand die rust wil en graag actief is, wandelen of fietsen. Ook met de auto zijn er enkele belangrijke plaatsen om te bezoeken binnen 30-40 minuten rijden, zoals Zadar, Vodice of Sibenik.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Osijek,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Juli 2021
Accommodatie en gastheren voor elke aanbeveling

Dit is ons tweede verblijf in dit appartement en zeker niet ons laatste. De accommodatie is prachtig, getrouw weergegeven in de advertentie, de netheid is op een benijdenswaardig niveau. Het is uitgerust met alle kleine dingen die u nodig heeft, van de keuken tot de badkamer. Mooi groot terras met uitzicht op zee. Alles is op een paar minuten lopen en kan te voet worden gedaan. De gastheren zijn geweldig, altijd tot uw dienst. We werden netjes ontvangen en getrakteerd op lokale lekkernijen. We voelden ons meteen thuis. Lof.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Lavanda, Juni 2018
Lof !!!

We verblijven momenteel in dit appartement. De gastheren zijn geweldige mensen, voor alle lof ontvangen we ons als nergens. Het appartement is schoon, opgeruimd, stinkende en aangenamer dan op de foto's. Alles in de beschrijving is echt en het is zo, alles is binnen handbereik, dus je auto heeft het niet echt nodig. Ik raad iedereen aan om te komen, de plek is een beetje mooi, het uitzicht vanaf het terras is adembenemend, en de gastheren zijn geweldige mensen. Op deze manier dank ik ze voor genereuze gastvrijheid.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Appartement Lavanda

Beste Kristina, Mario en Viktor, we zijn erg blij dat we onze gasten zijn geweest. We danken u voor de mooie woorden. Onze tevredenheid van onze gasten is in de eerste plaats: "we hopen dat u er op welk moment ook van hebt genoten. We zullen u graag opnieuw ontvangen. Met vriendelijke groeten aan Viktor :)

Roko Bračanov Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Lavanda heeft 33045 keer bekeken sinds 10.05.2017.