Stacaravan SeashellMurter Jezera - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Luxe ingerichte stacaravan (8x4m) met een capaciteit van 4 plus 1 persoon, is gelegen in de prachtige camping Jezera Village Lovišća op het eiland Murter. Het huis ligt in een rustig deel van de camping, op slechts 3 minuten lopen van het strand. Het heeft twee slaapkamers, twee badkamers met een douchecabine (föhn beschikbaar), plus een buitendouche, en een woonkamer met een volledig uitgeruste keuken (oven, kookplaat, magnetron, koelkast met vriesvak, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster ). Het huis beschikt over airconditioning (koelen/verwarmen), kabel-tv, wifi. Een groot overdekt terras van 7x3 m met barbecue, zit- en eethoek, ligstoelen en uitzicht op zee maken uw verblijf speciaal. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig (wissel op de achtste verblijfsdag). Naast het huis zelf is een gratis parkeerplaats voorzien.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De reservering is definitief na een aanbetaling van 20% van het totale bedrag. De prijs is inclusief: 4 plus 1 persoon, parkeerplaats voor 1 auto, internettoegang, airconditioning, beddengoed en handdoeken (wissel op de achtste vakantiedag), elektriciteit, gas, water. De prijs is exclusief: eindschoonmaak 50 euro, toeristenbelasting en eenmalige registratie te betalen bij de receptie van de camping. Dagelijkse wisseling van gasten: check-in vanaf 14.00 uur / check-out voor 10.00 uur Het minimum verblijf in het seizoen is 7 nachten. Het minimum verblijf in het laagseizoen is 3 nachten.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
De gast betaalt het totale bedrag van de reservering uiterlijk 7 dagen voor aankomst in de accommodatie. De gast betaalt het totale bedrag van de reservering in geval van no-show, verkorting van het verblijf of annulering van de reservering binnen 7 dagen voor aankomst in de accommodatie.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Vliegveld: 55 km
  • Haven: 100 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Alle extra faciliteiten worden uitgelicht bij de campingreceptie.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Stacaravan Seashell
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Dario Šuntić Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
De advertentie Stacaravan Seashell heeft 36162 keer bekeken sinds 10.06.2018.