Appartementen AnaUgljan Kali - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Wij zijn gevestigd in een mediterrane omgeving, in een rustige baai Mala Lamjana die behoort tot de stad Kali, de grootste stad op de Zadar-eilanden. Ongerepte natuur, zand-, kiezel- en rotsstrand, olijfgaarden, een pad om te wandelen of te fietsen, een dennenbos direct naast het strand, dit alles maakt onze baai uniek, daarom willen we deze schoonheid met u delen. Wij bieden u drie appartementen aan in ons vakantiehuis. Appartement Ana, voor 8 personen, 110m2, op de eerste verdieping, voorzien van airconditioning, met twee slaapkamers met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met 4 bedden, dus zeer comfortabel voor een gezin met meerdere kinderen of twee gezinnen met vier kinderen. De keuken, eetkamer en woonkamer zijn in één ruimte en het grote overdekte terras is de juiste plek om te ontspannen en te genieten voor onze gasten. Het appartement heeft een badkamer en een separaat toilet met fontein. Op de tweede verdieping van het huis bevinden zich twee van airconditioning voorziene appartementen met een slaapkamer en een prachtig uitzicht op zee, geschikt voor een getrouwd stel of een gezin met twee kinderen. Overdekte terrassen zijn een favoriete plek om te ontspannen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om een appartement te boeken dient u 20% van het totale bedrag te betalen, en de rest van het bedrag wordt bij aankomst betaald. Check-out is uiterlijk 10.00 uur en check-in begint om 14.00 uur en duurt tot laat in de nacht, dat wil zeggen de aankomst van het laatste schip of veerboot op het eiland.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 800 m
  • Restaurant: 1 km
  • Dokter: 1 km
  • Apotheek: 1 km
  • Bank: 4 km
  • Postkantoor: 1.1 km
  • Tankstation: 4 km
  • Busstation: 12 km
  • Treinstation: 12 km
  • Vliegveld: 12 km
  • Haven: 4 km
  • Sportactiviteiten: 4 km
  • Nationaal Park: 125 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Als u uw vakantie in uw eigen appartement wilt doorbrengen en wilt socializen met uw vrienden op een groot overdekt terras met een prachtig uitzicht op de zee en de baai, dan zijn onze twee appartementen met één slaapkamer, elk voor 4 personen, op de tweede verdieping de perfecte plek voor een perfecte vakantie NIEUWS VOOR DE VISBOOT: EEN VIS HOLLE IN HET DAK IS GEOPEND WAAROP ELKE DAG VANAF 8 TOT 11 UUR VERSE VIS KUNT GEBRUIKEN. VOLGENDE, JUIST NOG NIET VISSER JER ELKE DAG KAN AAN DE LINK www. facebook. com / ribarnicagaleb / BEKIJK DE VISSEN DIE JE WILT EN JE ZULT ZIJN, VERS EN FIJN VOOR BEREIDING, AFGELEVERD IN JE APPARTEMENT !!!!
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Ana
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 8 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Oborniki Śląskie,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6+2, Juli 2023
Fantastisch

Goed uitgeruste appartementen, dicht bij een prachtig strand. Aardige gastheren, we zullen ons nog lang de heerlijke cake en salades herinneren die door Ane zijn bereid en de heerlijke gegrilde vis die door Alfred is gebakken. Bedankt voor je gastvrijheid. Mateusz met familie.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Erkenning

Bedankt voor je vriendelijke woorden en de beslissing om je zomer bij ons door te brengen. Groetjes en we wensen je het allerbeste

Ljubljana,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juni 2022
Geweldige vakantie

Een geweldige bestemming voor gezinsvakanties. Ana en Alfred waren uitstekende gastheren. Ze waren altijd beschikbaar als we iets nodig hadden. Ze maakten ook vers gevangen gegrilde vis voor ons. De appartementen zijn zeer schoon en goed uitgerust. We raden het iedereen aan die in alle rust en in de directe nabijheid van een prachtig strand vakantie wil. We zullen zeker terugkomen.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Dankbetuiging

Bedankt voor de vriendelijke woorden en voor de beslissing om je zomer bij ons door te brengen, maar ook voor de zorg waarmee je het appartement hebt gebruikt. Gasten zijn welkom voor elke aanbeveling! Bij voorbaat kijken we ernaar uit je weer te ontmoeten met warme groeten aan de hele familie, Ana en Alfred

Krško,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2021
Irena

Accommodatie zeer goed, in APP alles wat je nodig hebt om te verblijven, alles zoals gepresenteerd in het aanbod, dicht bij de zee, de kust voor kinderen en volwassenen die diepe schaduw nodig hebben, nette, schone zee, prachtige baai. Ik raad het iedereen aan die rust nodig heeft of kleine kinderen heeft. Bedankt aan de goede lokale bevolking voor een aangenaam verblijf, vriendelijkheid, een welkomstdrankje en een geweldige lunch.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Alfred Maričić Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Russisch,
De advertentie Appartementen Ana heeft 70721 keer bekeken sinds 09.02.2014.