Appartementen VitlovUgljan Kali - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 110 per nacht
Beschrijving van de woning

Het vakantiehuis ligt op de eerste rij aan zee, op slechts 30 meter van het strand. Is er een beter gevoel om je tas te laten vallen na een lange reis naar een schoon en comfortabel appartement met uitzicht op zee? Zodra je de zee ruikt en je kunt eindelijk ontspannen want ... je welverdiende vakantie kan beginnen. Wij zorgen ervoor dat Appartement Vitlov in die tijd uw tweede thuis wordt. Het huis is gelegen in een rustige baai en heeft een tuin met tuin, parkeerplaats, barbecue, balkon met uitzicht op de zee. Wij kunnen u het gebruik van een ligplaats voor uw boot geven. Het is gelegen op het eiland Ugljan, Kali, in de baai van Mala Lamjana. Wie op zoek is naar rust en ongerepte natuur, dennenbos, heldere zee, zit hier goed. Het huis heeft drie appartementen, die zijn voorzien van comfortabele meubels en alle benodigde apparatuur, de wasmachine staat in een aparte ruimte voor gezamenlijk gebruik. Hun grootste voordeel zijn de balkons met uitzicht op de zee, waar u met uw gezin kunt genieten. Er is parkeergelegenheid voor alle voertuigen. In de tuin staat een barbecue voor uw gebruik met een terras en een zitje.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
In geval van boeking is het noodzakelijk om een voorschot van 25% van het totale bedrag te betalen, en de ideale aankomsttijd is na 16.00 uur en vertrek tot 9.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Centrum: 1.5 km
  • winkel: 1.6 km
  • Restaurant: 1.6 km
  • Dokter: 1.5 km
  • Apotheek: 1.5 km
  • Bank: 2 km
  • Postkantoor: 1.6 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 4 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Parkeerplaats in de tuin voor het huis is voorzien voor alle voertuigen, onbeperkt draadloos internet in de appartementen, parasols en ligstoelen op het strand voor uw gebruik - zonder extra kosten, aanlegsteiger. Constante verbinding met de stad Zadar door veerdiensten vergemakkelijkt uw aankomst op het eiland Ugljan, en georganiseerde excursies waarmee u de wijdere omgeving van onze regio kunt leren kennen (NPKornati, Krka-watervallen). Lawrence, Fishermen's Nights en vele andere dansavonden die in uw goede herinneringen zullen blijven. We kijken uit naar uw komst.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Vitlov
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 5 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Maribor,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Juli 2016
Baai van de vrede

Hoewel het eiland Ugljan vol toeristen, is het mogelijk om een ​​plek waar je echt kunt krijgen wat rust van de alledaagse drukte te vinden. Dit is zeker Bay Klein Lamjana en zeer ruim, mooi, modern appartement met een prachtig uitzicht op de zee biedt. Echtgenoten Vitlov strijden dat de gast heeft alles wat ik nodig heb, niet alleen ligbedden en parasols op het strand, maar soms verse vis gebarbecued huis. Maar wat het belangrijkste is, vriendelijk en respectvol, vriendelijke houding hier in overvloed

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Nova Gorica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Juni 2016
vakantie

Mooi en mooi ingerichte appartement! Rondom het huis of de tuin een groot en mooi! Locals vriendelijk en bieden wat je nodig hebt, en doen ons best om u nog meer te bieden! Meestal alles in orde is en het is de terugkeer waard!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
dank u

Bedankt familie Kramberg, zo betaalbaar .Er is altijd gasten zijn van harte welkom om Apartments Vitlov.Lijep begroeting van Mirjana en Denisa

lj,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Mei 2016
altijd terugkomen

Als je een rustige, vriendelijke en comfortabel verblijf in de buurt van de zee, waar er geen mensenmassa's en de drukte is dit de plek voor jou. Locals gastheer Denis en Mirjana zijn uiterst vriendelijk, gastvrij terwijl ze discreet en professioneel. We hebben altijd hun gunsten, alles wat we nodig hadden we ter beschikking hadden gekregen. Dit is de plek waar u een comfortabele vakantie kan veroorloven. De eigenaar bieden ook verse vis die ze gevangen zichzelf. Klaar om grill zijn uitzonderlijk. Het echte plezier van een glas lokale Dalmatische wijn. De appartementen zijn schoon en netjes en bood alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. Ook binnen vrijwel privé-strand is wat men zou verwachten. Dit is gewoon een baai met vriendelijke bevolking waar je altijd terug te komen ... Kortom, geweldig!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
BEDANKT

Bedankt voor de mooie woorden .Er is altijd streven naar bieden onze gasten zijn comfortabel en zijn zadovoljni.Hvala Ema.

Toon alle beoordelingen
Mirjana Vitlov Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Ik ben blij dat we u kunnen bedanken voor het kiezen Apartments Vitlov voor uw vakantie, en mijn man en ik zal ervoor zorgen dat u en uw gezin verblijf in ons appartement zo aangenaam mogelijk te maken met veel mooie herinneringen. Je bent altijd welkom.

De advertentie Appartementen Vitlov heeft 65702 keer bekeken sinds 26.04.2014.