Appartement AdriaticKaprije - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 49 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Kaprije en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Modern appartement, volledig gerenoveerd in het najaar van 2014. Het bestaat uit drie slaapkamers, twee badkamers, keuken en woonkamer, balkon en terras met 100m2. De inrichting is gelegen in het centrum van de stad, 30 m van zee.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om de reservering te bevestigen is het noodzakelijk om vooraf te betalen 25% van de totale prijs. Omschakeling vindt plaats op zaterdag of zondag, minimum verblijf is 7 dagen. Check-in is na 13: 00u, uitchecken voor 10:00 uur. Bij aankomst de rest wordt betaald prijzen, en € 100 borg als beveiliging tegen schade zich heeft voorgedaan terugkerende gasten na het uitchecken.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 30 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 30 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 30 m
  • Postkantoor: 50 m
  • Nationaal Park: 3 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Geniet van uw zomer op het eiland Capri. Geniet van de kristalheldere zee aan de prachtige stranden zonder de drukte en auto's. Het eiland is bereikbaar per veerboot of snelle bootverbinding van Sibenik.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Adriatic
Željko Radovčić Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Spaans,
Meer informatie over de verhuurder

Hallo iedereen, mijn naam is Zeljko, Ik hou van reizen en deel te nemen aan recreatieve sporten. Ik zal u graag ontvangen in zijn appartement op het eiland Capri. Welkom!

De advertentie Appartement Adriatic heeft 10994 keer bekeken sinds 12.01.2015.