Appartementen White Rock Kaprije - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 140 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Kaprije en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Luxe appartementen in een gloednieuwe villa op het eiland Kaprije in de Sibenik-archipel. Prachtige mediterrane tuin, privéstrand ligt op 150 meter van het huis. Kaprije is een prachtig eiland met authentiek landschap en een manier van leven in Midden-Dalmatië. Geen auto's, exotische natuur, prachtige stranden, magische zonsondergangen en rustige, adembenemende nachten waar je alleen golven kunt horen ... Ideaal voor zowel een onvergetelijke familievakantie als een romantische vakantie ... Appartementen hebben alles wat u gewend bent van een moderne manier van leven. Met de hand gemaakte meubels en bedden en hoogwaardige apparatuur. Twee luxe slaapkamers met een tweepersoonsbed en vier banken van topkwaliteit in een woonkamer. Het is geschikt voor maximaal 8 personen. Zijden dekens, bamboekussens, lavendelmatrassen ... Twee badkamers met inloopdouches. Volledig ingerichte keuken met vaatwasser en wasmachine verborgen in een ingebouwde kast in een hal. Alle kamers zijn uitgerust met AC-eenheden. Gratis WIFI. On the Rocks appartement heeft exclusieve toegang tot 32m2 zwembad.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inchecken na 14.00 uur, uitchecken om 10. 00 uur. 25% aanbetaling bij boeking (max. 48 uur), 75% 60 dagen voor aankomst via bankoverschrijving. Extra opties voor aanbetaling en betaling kunnen worden geregeld.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 70 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 800 m
  • Postkantoor: 500 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Gratis fietsen
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen White Rock
Zoran Turkovic Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen White Rock heeft 11478 keer bekeken sinds 08.09.2018.