Appartement Beach Break Kaštela - Regio Split

prijs vanaf € 30 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Kaštela en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Beach Break Apartment is een ware oase van rust met een prachtig uitzicht op zee vanaf het zonnige balkon. De voortreffelijkheid van de locatie wordt gerechtvaardigd door het nabijgelegen strand dat op slechts een paar minuten lopen van het appartement ligt, dichtbij supermarkten, restaurants en de luchthaven van Split, op slechts een paar minuten rijden van het appartement. Het is ideaal voor gezinnen met kinderen of voor koppels. Het is ideaal voor gezinnen met kinderen of voor koppels. Het is geschikt voor 2 personen in een slaapkamer en nog twee personen op een slaapbank in de woonkamer. De slaapkamer heeft een eigen balkon met banken en uitzicht op zee. Het appartement heeft nog een balkon dat u vanuit de woonkamer kunt bereiken. Daar kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de zee, rust en stilte. Enkele andere voorzieningen zoals keuken en badkamer zijn uitgerust voor uw langer of korter verblijf in het appartement. In de woonkamer vind je een zithoek, slaapbank, tv, airconditioning en wifi.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij het boeken is het noodzakelijk om een aanbetaling van 20% - 30% te doen, afhankelijk van de prijs van de accommodatie en de afspraak met de gastheer. Het voorschot dient binnen 48 uur betaald te zijn, waarna u een bevestiging van de reservering en alle verdere instructies en informatie over de accommodatie ontvangt. De rest van het bedrag betaalt u contant op de dag van aankomst in het appartement. Tevens betaalt de gast bij aankomst in het appartement een borg van 50 € (contant) in geval van schade. In het geval dat er geen schade is vastgesteld, is de eigenaar verplicht om het bedrag van de borgsom op de dag van uitchecken aan de gast terug te betalen. Check in: 14:00 uur Check out: 10:00 uur
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
De gast kan tot 30 dagen voor aankomst kosteloos annuleren. In dat geval wordt het volledige voorschot teruggestort op de rekening van de gast. Bij terugstorting van het voorschot op een buitenlandse rekening wordt het bedrag van de terugstorting van het voorschot verminderd met het bedrag van de stortingskosten op een buitenlandse rekening, in dit geval de teruggave van het voorschot aan de gast accommodatie heeft een open bankrekening). Bij annulering binnen 30 dagen voor aankomst wordt het volledige bedrag van de aanbetaling ingehouden.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 1 km
  • Dokter: 2 km
  • Apotheek: 1 km
  • Bank: 2 km
  • Postkantoor: 1 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 200 m
  • Vliegveld: 2 km
  • Haven: 22 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
De omgeving van het appartement is rustig en vredig. Alle faciliteiten zijn zeer dicht bij het appartement zoals het strand, supermarkt, markt met verse vis, groenten en fruit, restaurants, luchthavens, benzinestations, apotheken, klinieken etc. Tijdens hun verblijf kunnen gasten gratis parkeren voor het appartement , Wi-Fi en airconditioning. De gastheer staat tot uw beschikking als u iets nodig heeft. U kunt de gastheer vragen om excursies, transfers, autoverhuur of andere activiteiten of behoeften tijdens uw verblijf te regelen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Beach Break
Ana Duvnjak Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Beach Break heeft 12555 keer bekeken sinds 12.02.2020.