Appartement HrvojeKaštela - Regio Split

prijs vanaf € 50 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Kaštela en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Hrvoje appartement is gelegen in een rustige omgeving, op slechts 10 minuten van het centrum. Het is een ideale plek voor diegenen die rust en ontspanning nodig heeft, en voor degenen die op zoek zijn naar andere inhoud, kan men tal van activiteiten en evenementen. (Culturele evenementen, tentoonstellingen, concerten, vissers nachten, etc ...) Op een afstand van slechts 600 meter van het appartement zijn er prachtige stranden en kilometer promenade langs de gehele kust van de stad kasteel. Afstand van de stad Trogir, die is opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO is slechts 10 minuten afstand, en als je niet de eigenaar van alle middelen van vervoer, het busstation ligt op 300 meter afstand. (Plan iedere 20min). In de directe omgeving zijn er tal van restaurants. Voetbalvelden, tennisbanen liggen op slechts 600 m. Plaats van het kasteel biedt een brede selectie voor alle leeftijden en je zal zeker niet te vervelen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling bij het betreden van het appartement, of op afspraak. Ideaal aankomsttijd tot 00:00 Reserveren is geheel veilig. Wanneer u bij ons boekt uw gegevens worden beschermd door een beveiligde verbinding. Uw privacy wordt beschermd. Uw gegevens worden uitsluitend vereist om de reservering te garanderen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 600 m
  • Strand: 600 m
  • Centrum: 600 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 600 m
  • Dokter: 400 m
  • Apotheek: 300 m
  • Bank: 800 m
  • Postkantoor: 600 m
  • Tankstation: 600 m
  • Busstation: 5 km
  • Treinstation: 15 km
  • Vliegveld: 2 km
  • Haven: 3 km
  • Sportactiviteiten: 1 km
  • Discotheek: 3 km
  • Casino: 5 km
  • Nationaal Park: 60 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
De prijs is inclusief een welkomstdrankje, gebruik van airconditioning, tv's, wasmachines en andere huishoudelijke apparaten. Beschikbaar bieden wij gratis parkeren, gebruik van handdoeken en andere benodigdheden die je nodig zou kunnen hebben Internetdiensten: Express check-in / out, een wisselkantoor, bagage-opslag, ATM, privé check in / out Huisdieren: Op verzoek van het toegestane verblijf van huisdieren en is gratis. Wij bieden ook het huren van een jet-ski.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Hrvoje
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 5 reacties
Vinkovci,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Hrvoje, Juli 2016
Appartement voor vijf!

Hrvoje We werden zeer hartelijk verwelkomd, we beantwoordde alle vragen die we hadden. Het appartement is ruim, licht en comfortabel, in de buurt van het strand, op slechts 10 minuten lopen. De eigenaren zijn onopvallend. Er is zelfs de mogelijkheid dat de eigenaren willen dat je de voorbereiding van de grill. De locatie is ideaal om te ontspannen, rustig en weg van het lawaai en het verkeer. Net fives!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Virovitica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Hrvoje, September 2016
Een geweldige plek om vakantie!

Het appartement is gelegen in een rustige omgeving. Handel en het centrum liggen op slechts 10 minuten lopen. De eigenaren zijn erg vriendelijk, altijd beschikbaar.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Krakow,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Hrvoje, Augustus 2016
heerlijke vakantie

We verbleven hier voor twee weken. De man Hrvoje die ons georganiseerd was zeer behulpzaam en vriendelijk en gaf ons informatie over restaurants en stranden. Het huis is gelegen in een zeer rustige omgeving. De zee is heel dicht om zo de belangrijkste promenade. Ik kan alleen maar zeggen dat het allerbeste en als we ooit terug in Kastela komen, zullen we zeker weer hier verblijven.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Hrvoje Totić Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Appartementen Resnik verwelkomt u vanaf 2014. In de buurt van het strand, een aangename omgeving en de schoonheid van de zee is net wat je nodig hebt voor een perfecte vakantie. Wij verheugen ons op uw komst.

De advertentie Appartement Hrvoje heeft 12633 keer bekeken sinds 27.04.2015.