Appartementen FeralKaštela - Regio Split

prijs vanaf € 40 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartementen Lavanda bevinden zich in een rustige omgeving op de begane grond van een gezinswoning, op 150 meter van de zee en op 5 minuten van het centrum van de stad en alle nodige voorzieningen (winkels, restaurants, koffiebars, geldautomaten...). Afstand van de UNESCO-steden Trogir is 5 minuten, van Split 20 minuten met de auto. Het watervliegtuig ligt op 3 km afstand, dus u bent binnen 10-15 minuten op een van de vele Dalmatische eilanden. Het appartement is modern en onlangs gerenoveerd en heeft 46 m2 ruimte, een kamer met een tweepersoonsbed (160 x 200) en nog een eenpersoonsbed (100 x 200), een woonkamer met een grote slaapbank, een badkamer met ligbad en een wasmachine, volledig uitgeruste keuken (magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker...) en alle benodigde accessoires. Het appartement heeft gratis parkeergelegenheid voor 2 auto's, gratis airconditioning en snel draadloos internet. De woning heeft een erf met open haard en een aangelegde tuin die ook gebruikt kan worden.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Alle vragen met betrekking tot het appartement moeten worden gestuurd naar het opgegeven e-mailadres of mobiele telefoonnummer. Bij het maken van een reservering is het noodzakelijk om 30% van het totale bedrag op de rekening te storten om de reservering te bevestigen. Aankomsttijd is 13.00 uur en vertrektijd is 10.00 uur (afwijkingen en afspraken zijn mogelijk)
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
KAŠTELA (KAŠTEL ŠTAFILIĆ) APPARTEMENTEN FERAL*** 6+2 (106m2) SPLIT - 15Km TROGIR - 7 km 🛌🏼 3 slaapkamers 🛋️ Grote woonkamer en eetkamer 🛀🏼 2 badkamers 👁️‍🗨️ 3 balkons met zeezicht 💻 Wi-Fi gratis 🖥️ Sat-TV (1000 TV zenders) 🛏️Beddengoed en handdoeken ❄️ 2 airco's 🚗 Parkeerplaats voor 2 auto's gratis ✅Volledig ingerichte keuken ✅Wasmachine ✅Vaatwasser 🥅Kinderfaciliteiten in de tuin (trampoline, schommels, glijbaan, zandbak ) 🏊🏼‍♂ Strand en zee 150 meter Alles wat je nodig hebt binnen 300 meter (restaurant, bakker, winkel, supermarkt, koffiebar, pinautomaat...) 📧 feral.apartmani@gmail.com 💻 Fb Inbox 📱 00385 99733 4932 KAŠTELA (KAŠTEL ŠTAFILIĆ) APPARTEMENTEN FERAL *** 2 ap+2 ( 45 m2 ) SPLIT - 15Km TROGIR - 7 km 🛌🏼 1 kamer 🛋️ Woonkamer en eetkamer 🛀🏼 1 badkamer 👁️‍🗨️ Balkon 💻 Gratis Wi-Fi 🖥️ TV 🛏️ Beddengoed en handdoeken ❄️ Airco's 🚗 Gratis parkeren voor 1 auto
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 3 km
  • Apotheek: 500 m
  • Bank: 3 km
  • Postkantoor: 1 km
  • Tankstation: 4 km
  • Busstation: 8 km
  • Treinstation: 20 km
  • Vliegveld: 4 km
  • Haven: 7 km
  • Sportactiviteiten: 1 km
  • Discotheek: 4 km
  • Casino: 5 km
  • Nationaal Park: 50 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Een welkomstdrankje is bij de prijs inbegrepen, de mogelijkheid van vervoer vanaf de luchthaven, bus of treinstation met voorafgaande toestemming. Appartement 3 is nieuw ingericht, het heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, een grote en ruime woonkamer en keuken, 3 balkons met uitzicht op zee, de balkons hebben tafels en stoelen om te zitten en een grote luifel voor de zon, twee airconditioners, een wasmachine en een vaatwasser, optische internet wi-fi, satelliet-tv met meer dan 1000 programma's, een eigen parkeerplaats voor 2 auto's, beddengoed en handdoeken, algemene schoonmaak en toeristenbelasting zijn inbegrepen in de huurprijs. Het huis is gelegen in een rustige buurt, 150 meter van prachtig ingerichte stranden, het huis heeft een omheinde tuin met een open haard met houten zitje en kleinere kinderfaciliteiten voor kinderen (trampoline, schommels, glijbaan, zandbak) die zich op het erf van het huis.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Feral
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 10 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
TRNOVEC BARTOLOVEČKI,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2023
Uitstekend

We verbleven hier en hebben niets dan lof. Het appartement is mooi ingericht, netjes. Dichtbij stranden, winkels, bakkerijen, cafés... Vriendelijke eigenaren. Ik raad het iedereen ten zeerste aan.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Brzesko,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6+2, Juli 2023
Marek Brzesko Polen

We zijn net terug van deze plek en we zijn erg blij dat we in het 6 + 2 appartement verbleven, het appartement is mooi, schoon, volledig uitgeruste keuken (vaatwasser, fornuis, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat, alles wat je nodig hebt om te koken en eten). Groot appartement met 3 kamers, twee badkamers en een keuken verbonden met de woonkamer met airconditioning. Dicht bij alles, zeer aardige eigenaren. We raden het van harte aan en we hopen nog een keer terug te komen.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Vinkovci,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2022
Wauw!

We zijn blij met deze accommodatie! We werden begroet door een nieuw, mooi ingericht, schoon, ruim appartement voor 6 personen op de 2e verdieping van het huis, met een perfect uitgeruste keuken en twee badkamers. Het huis ligt vlakbij het strand (150 m), winkels, cafés, enz. We kwamen met drie auto's en we slaagden er allemaal in om naast het appartement en in de buurt te parkeren, wat geweldig is. Ik zou het appartement zeker aanbevelen aan iedereen die een ideale vakantie wil doorbrengen, vooral gezinnen met kinderen, want voor het huis heeft de eigenaar een fenomenale speeltuin gebouwd met schommels, een trampoline en een zwembad.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Matko Jurić Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Welkom bij onze appartementen Feral in de prachtige stad Kaštela met veel keuzes aan stranden en andere entertainment- en cateringfaciliteiten. Ik ben uw gastheer Matko Jurić en ik zal blij zijn als u naar onze appartementen komt om u te ontvangen, zoals veel gasten tot nu toe, wij zijn altijd beschikbaar voor mij en mijn vrouw. Voor informatie kunt u gerust contact met ons opnemen

De advertentie Appartementen Feral heeft 45638 keer bekeken sinds 08.06.2015.