Appartementen ResnikKaštela - Regio Split

prijs vanaf € per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Kaštela en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Resnik appartementen zijn gelegen in een rustige omgeving, op slechts 5 minuten van het centrum van de stad. Het is een ideale plek voor diegenen die rust en ontspanning nodig heeft, maar ook voor degenen die op zoek zijn naar andere content-one kan tal van activiteiten en evenementen (culturele evenementen, tentoonstellingen, concerten, vissers avonden etc.) te vinden. Op een afstand van slechts 100 meter van het huis is een mooie kilometer lange strand (grind en zand). Afstand van de stad Trogir, die op de UNESCO-lijst van World Heritage Sites is slechts 10 minuten, en als je niet een middel van vervoer hebben, busstation ligt op 100m (dienstregeling elke 20min). In de directe omgeving zijn er tal van restaurants en bars en de promenade. Voetbal- en basketbalvelden, tennisbanen en een speeltuin voor beachvolleybal weg SU-100 m. Stad van het kasteel biedt een brede selectie voor alle leeftijden en je zal zeker niet te vervelen. Beschikbaar is, bieden wij gratis parkeren, gebruik van handdoeken en andere benodigdheden die je nodig zou kunnen hebben.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling bij het betreden van het appartement, of op afspraak. Het ideale moment om te komen tot 00:00 Reserveren is geheel veilig. Wanneer u bij ons bestellen uw gegevens worden beschermd door een beveiligde verbinding. Uw privacy wordt beschermd. Uw gegevens worden uitsluitend vereist om de reservering te garanderen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 500 m
  • Apotheek: 2 km
  • Bank: 1 km
  • Postkantoor: 1 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 400 m
  • Treinstation: 15 km
  • Vliegveld: 1 km
  • Haven: 3 km
  • Sportactiviteiten: 100 m
  • Discotheek: 3 km
  • Casino: 5 km
  • Nationaal Park: 60 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
De prijs is inclusief een welkomstdrankje, gebruik van airconditioning, tv's, wasmachines en andere huishoudelijke apparaten. Parkeerplaats onder controle. Receptiediensten: Express check-in / out, een wisselkantoor, bagageruimte, ATM, privé check in / out Huisdieren: Op het verzoek werd ingewilligd huisdieren en is gratis. Wij bieden ook huren jet-ski's.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Resnik
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 5 reacties
ptuj,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Resnik, Juli 2017
Ptuj

rustig gelegen, mooi strand, dicht bij de stad, eigenaars zeer vriendelijk, schone kamers AANBEVOLEN !!!!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Wroclaw,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Resnik, Juni 2016
Geweldige locatie, het personeel en appartement!

Mijn man en ik hier verblijven in juni. de gastheer is super aardig, hij geeft ons veel ruimte om vrij te zijn, maar als we vragen, hij vertelt ons alles over de stad en wat we hier kunnen zien. Binnenkant van het appartement is erg mooi, ze hebben alles wat je nodig hebt. Er zijn twee televisies, luchtkoeling apparaat en alles wat je nodig hebt in de keuken om te koken. Geweldige plek, wij komen terug volgende zomer.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Munchen,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Resnik, September 2016
Great place to stay!

De eigenaar was extra vriendelijk, het appartement was comfortabel en schoon en de locatie was geweldig. We zouden zeker terugkomen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Hrvoje Totić Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Appartementen Resnik verwelkomt u vanaf 2014. In de buurt van het strand, een aangename omgeving en de schoonheid van de zee is net wat je nodig hebt voor een perfecte vakantie. Wij verheugen ons op uw komst.

De advertentie Appartementen Resnik heeft 26615 keer bekeken sinds 23.04.2014.