Appartementen Sea Sunny Kaštela - Regio Split

prijs vanaf € 35 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Kaštela en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Sea Sunny Apartments zijn ideaal voor gezinnen met kinderen of stellen. Vanwege de perfecte locatie is het de perfecte keuze voor uw vakantie - slechts 30 meter van het lange zandstrand dat geschikt is voor kinderen, met het beroemde restaurant met traditionele Dalmatische gerechten en een café op het strand. In de buurt is het stadscentrum, supermarkten, markt met verse groenten en fruit en kruidenierswaren, apotheek, busstation, tankstation, etc. Een appartement is geschikt voor 4 personen. Elk appartement heeft een tweepersoonsbed en een slaapbank voor twee personen. De appartementen hebben ook een woonkamer met een zithoek, een tv, airconditioning en WiFi, een volledig uitgeruste keuken en een badkamer met douche. Buiten het appartement is er een terras en een zithoek met uitzicht op de berg (berg Kozjak). Gasten kunnen gratis gebruikmaken van alles wat het appartement bevat, inclusief gratis Wi-Fi, airconditioning en parkeergelegenheid voor het appartement.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij het boeken is het noodzakelijk om een aanbetaling van 20% - 30% te doen, afhankelijk van de prijs van de accommodatie en de afspraak met de gastheer. Het voorschot dient binnen 48 uur betaald te zijn, waarna u een bevestiging van de reservering en alle verdere instructies en informatie over de accommodatie ontvangt. De rest van het bedrag betaalt u contant op de dag van aankomst in het appartement. Tevens betaalt de gast bij aankomst in het appartement een borg van 50 € (contant) in geval van schade. In het geval dat er geen schade is vastgesteld, is de eigenaar verplicht om het bedrag van de borgsom op de dag van uitchecken aan de gast terug te betalen. Check in: 14:00 uur Check out: 10:00 uur
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
De gast kan tot 30 dagen voor aankomst kosteloos annuleren. In dat geval wordt het volledige voorschot teruggestort op de rekening van de gast. Bij terugstorting van het voorschot op een buitenlandse rekening wordt het bedrag van de terugstorting van het voorschot verminderd met het bedrag van de stortingskosten op een buitenlandse rekening, in dit geval de teruggave van het voorschot aan de gast accommodatie heeft een open bankrekening). Bij annulering binnen 30 dagen voor aankomst wordt het volledige bedrag van de aanbetaling ingehouden.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Centrum: 400 m
  • winkel: 400 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 2 km
  • Apotheek: 500 m
  • Bank: 400 m
  • Postkantoor: 600 m
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 300 m
  • Vliegveld: 7 km
  • Haven: 2 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
De omgeving van het appartement is rustig en vredig. Alles wat een gast nodig heeft is zeer dicht bij het appartement zoals het strand, supermarkt, markt met verse vis, groenten en fruit, restaurants, luchthaven, tankstation, apotheek, kliniek, etc. Het appartement is gelegen op 5 minuten lopen van het openbaar vervoer met bus. Voor het appartement is gratis parkeergelegenheid.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Sea Sunny
Ana Duvnjak Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Sea Sunny heeft 12968 keer bekeken sinds 12.02.2020.