Appartementen LjiljanaKaštela - Regio Split

prijs vanaf € 80 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Kaštela en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Volledig uitgeruste en modern uitgeruste appartementen '' Ljiljana '', met alle huishoudelijke apparaten, waaronder vaatwassers, evenals alle schoonmaakspullen die deel uitmaken van de service en hygiënische voorzieningen (zeep, shampoo, toiletpapier) bevinden zich op het gras (ca. 800 m2) met directe toegang tot het strand, en het strand, dat afkomstig is van hetzelfde perceel, is een kleine inham met zandstruiken. De essentie van de locatie zelf is dat het niet in de buurt van de weg ligt en dat elke gast privacy heeft, en dat het grasveld en de baai geschikt zijn voor kindervreugde en een zorgeloze vakantie van hun ouders. Naast de apathie is er een apart, overdekt terras (45 m2) dat uitkijkt over de hele baai van Kaštela, voor avondavonden en overdag, en er wordt een speciale noot gegeven door het lawaai van de zee tijdens de nacht en de stilte die wordt doorbroken door symfonieën. Naast het terras hebben de gasten een barbecue en ligstoelen zonder extra kosten. In het appartement is een eigen, overdekte parkeerplaats.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betalingen worden gedaan via een bankrekening, met een voorschot van 40%, aankomsttijd is na 14:00 uur en vertrek tot 10:00 uur. Deelname in geval van schade is EUR 300, terug te keren bij vertrek als er geen schade is in het appartement.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 3 km
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Dokter: 3 km
  • Apotheek: 3 km
  • Bank: 1 km
  • Postkantoor: 3 km
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 3 km
  • Vliegveld: 800 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Wij bieden zelfgemaakte producten: wijn, olijfolie, cognac, meloenolie en andere autohot-delicatessen van zelfgemaakte workshops. Omdat we een boot (speedboot) hebben, kunnen we tegen een toeslag excursies naar de nabijgelegen eilanden regelen. Als de gast een privéboot heeft, is er een ligplaats op het strand.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Ljiljana
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Zell am See,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Ljiljana, September 2018
Geweldige accommodatie

Perfecte accommodatie. Directe toegang tot het strand. Super aardige huisbaas. Zeer schoon. We zouden deze accommodatie opnieuw boeken.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Slovenj Gradec,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Ljiljana, Juli 2018
Onvergetelijke vakantie.

Mooie appartementen, dicht bij de zee, vriendelijke en hartelijke eigenaren .... Alles was geweldig. Het is echt een bezoek waard.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Hallo Katja;)

Ik ben blij dat u tevreden bent met uw accommodatie en dat ik aan uw verwachtingen kon voldoen, dus maak uw vakantie aangenaam;)

Ljiljana Russo Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
De advertentie Appartementen Ljiljana heeft 32019 keer bekeken sinds 03.07.2015.