Vakantiehuis PeraKaštela - Regio Split

prijs vanaf € 80 per nacht
Beschrijving van de woning

Vakantiehuis Pera is gelegen in een rustige omgeving en dicht bij het oude centrum van Kastel Stari. Het is 2-3 minuten rijden. lopen naar het centrum en het strand van de plaats. In de buurt van het huis is er een supermarkt, een bakker, een bushalte, een kerk en een bank. Op de begane grond van het huis is er een volledig uitgeruste keuken met een eethoek, een woonkamer met een smart-tv en een badkamer. De woonkamer heeft toegang tot het terras en de bloementuin. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer met ligbad. De kamer met een ruim tweepersoonsbed heeft toegang tot een terras dat uitzicht biedt op het oude centrum van de stad en de zee. De kleine kamer heeft een uitschuifbaar bed, zodat er twee personen in kunnen slapen. De kamer naast de badkamer heeft een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed en is geschikt voor 3 personen. Het huis heeft parkeergelegenheid, gratis internet, airconditioning, de mogelijkheid om een gasbarbecue te gebruiken. Een kinderbedje is op aanvraag beschikbaar. Verborgen voor verkeer en lawaai, is het huis ideaal voor rust, ontspanning en zorgeloos en ongestoord kinderspel.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij het maken van een reservering betalen gasten 20% van het totale bedrag van het verblijf en de rest bij aankomst in het huis. Airconditioning en toeristenbelasting zijn bij de prijs inbegrepen! Inchecken: 14:00 uur Uitchecken: 9:00 uur
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Het is mogelijk om de reservering van het huis 45 dagen voor aankomst te annuleren, in dat geval zullen wij het gehele voorschot terugbetalen.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 60 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 400 m
  • Apotheek: 500 m
  • Bank: 100 m
  • Postkantoor: 400 m
  • Tankstation: 1.5 km
  • Vliegveld: 5 km
  • Haven: 5 km
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Een welkomstdrankje is bij de prijs inbegrepen. Mogelijkheid tot vroege check-in, op aanvraag. In overleg mogelijkheid tot transfer van/naar luchthaven, bus- of treinstation. Voor oudere gasten bieden wij in overleg de prijs van een overnachting aan.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Pera
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Bratislava, Levice,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A5+2, Augustus 2023
De beste vakantie

De gastvrouw is erg aardig, spraakzaam, meegaand. De accommodatie is erg mooi, schoon, goed onderhouden, ruikt naar lavendel. De keuken heeft alles wat je nodig hebt om te koken. De foto's op de pagina zijn echt. De grill is gas. Het hydromassagebad wordt vervangen door een klassiek hoekbad. De accommodatie ligt dicht bij de zee, winkels, geldautomaten, bussen naar Trogir of Split. De zee en het strand zijn schoon en goed onderhouden. Tavernes, bars, banketbakkers, allemaal vlakbij het strand. Ik raad het iedereen aan. Er kunnen zonder problemen 7 personen slapen. Ik zou ook 10 sterren geven.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Ostojicevo,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A5+2, Augustus 2022
Perfect!

Het appartement is zoals beschreven, schoon, netjes, vriendelijke mensen. Kastel is een prachtige plek, service en vriendelijkheid op het niveau. Alle aanbevelingen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, Families met kinderen, Toeristen zonder auto,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Trnava ,
Erg goed (4/5) Verbleven in A5+2, Augustus 2022
Leuke vakantie

Het was geweldig. De dame is aangenaam, het huis is schoon, mooi ingericht, de zee en de stad zijn prachtig. De zee is schoon en er zijn tal van winkels in de buurt. Alles was bij de hand. Bedankt voor een fijne vakantie.

Ik zou dit aanbevelen aan : Nachtleven, Families met kinderen, Toeristen zonder auto,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Irena Pera Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Vakantiehuis Pera heeft 17717 keer bekeken sinds 17.05.2019.