Appartement Eli Klenovica - Kvarner

prijs vanaf € 54 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Klenovica en Kvarner!
Beschrijving van de woning

Appartement Eli is een licht en comfortabel appartement met een balkon / loggia met uitzicht op de zee, op slechts 50 m van het strand. Het appartement is gelegen in een rustige plaats Smokvica Krmpotska, die in totaal ongeveer 50 huizen en 15 permanente bewoners heeft, van grotere plaatsen is slechts 7 km van Novi Vinodolski en 11 km van Senj. Smokvica is een ideale plek voor mensen die hun vakantie in alle rust willen doorbrengen, weg van de hectiek van het leven en elke dag willen genieten van het getjilp van vogels, de geluiden van de golven en de prachtige stilte. Appartement Eli is ideaal voor twee personen die binnen handbereik zijn van diverse mogelijkheden in de buurt. Appartement Eli wordt betreden via een hal met een kleine kleedkamer die leidt naar de keuken en eetkamer die verbonden zijn met de woonkamer, slaapkamer en badkamer. Een bijzondere plek in het appartement is een balkon/loggia voorzien van een tafel voor 4 personen en een elektrische grill. Het appartement is uitgerust met airconditioning, wifi, tv, magnetron, koelkast met vriesvak, broodrooster, elektrisch fornuis, strijkplank en strijkijzer, haardroger, broodrooster .....

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De betaling geschiedt zodanig dat bij boeking de helft van het bedrag op de bankrekening wordt bijgeschreven en de andere helft op de eerste dag na aankomst bij Appartement Eli, voor beide betalingen wordt een factuur ontvangen. De ideale aankomsttijd is van 16.00 tot 22.00 uur en het tijdstip van vertrek tot 10.00 uur, uiteraard kan indien mogelijk een ander tijdstip worden afgesproken.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
De terugbetaling van het voorschot/reservering geschiedt indien het door de alomtegenwoordige situatie met Covid-19 onmogelijk was om langs te komen, de betaling wordt teruggestort op de rekening waarvan de betaling van het voorschot/reservering kwam.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 50 m
  • winkel: 50 m
  • Dokter: 7 km
  • Apotheek: 7 km
  • Bank: 7 km
  • Tankstation: 7 km
  • Busstation: 7 km
  • Vliegveld: 27 km
  • Haven: 5 km
  • Nationaal Park: 125 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Bij aankomst in Appartement Eli wordt u begroet met een welkomstdrankje.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Eli
Jelena Turak Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Mijn naam is Jelena en ik ben 42 jaar oud, ik ben de moeder van het mooie meisje Eli naar wie het appartement is vernoemd. Tot drie jaar geleden heb ik veel gereisd op deze prachtige planeet van ons en geweldige mensen ontmoet, dus drie jaar geleden besloot ik een beetje van kant te veranderen en nu laat ik deze prachtige hoek van ons zien en gastheer lieve en geweldige mensen.

De advertentie Appartement Eli heeft 12610 keer bekeken sinds 06.06.2021.