Appartementen AntonioKožino - De regio van Zadar

prijs vanaf € 30 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Kožino en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Een huis met drie appartementen in de buurt van de pijnbomen 80 meter van het strand. De appartementen zijn gelegen op de tweede verdieping en elk appartement heeft een groot terras met uitzicht op de zee Ideaal voor een ontspannen familie toerisme, kinderen, jongeren roantične koppels en ouderen. Winkel en restaurant zijn gelegen op 500m van het huis. In de omgeving op een afstand van een paar kilometer zijn er sport en entertainment faciliteiten, zandstrand en supermarkten. Alle appartementen zijn volledig uitgerust. Het centrum van Zadar ligt op 8 km. We raden een bezoek aan de nationale parken: Kornati, Plitvice, Krka en Paklenica Velebit.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Toeristenbelasting, airconditioning, internet en schoonmaak inbegrepen Om een ​​reservering te bevestigen is vereist om een ​​aanbetaling van 30% van het totaal te betalen. De rest wordt betaald in contanten bij aankomst. De ingang van het appartement: na 14, 00h Uitgang van het appartement: 10, 00u Geldige reisdocumenten nodig onmiddellijk te laten zien bij aankomst.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Centrum: 1.5 km
  • winkel: 400 m
  • Restaurant: 500 m
  • Dokter: 4 km
  • Apotheek: 1.5 km
  • Bank: 6 km
  • Postkantoor: 4 km
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 8 km
  • Treinstation: 8 km
  • Vliegveld: 18 km
  • Haven: 6 km
  • Sportactiviteiten: 4 km
  • Discotheek: 4 km
  • Casino: 6 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Elk appartement heeft elektrische grill, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en haar. U kunt de stofzuiger, strijkijzer en strijkplank, en fondsen voor het opruimen gebruiken. Mogelijkheid van vervoer voor een vergoeding.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Antonio
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 13 reacties
Graz ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio, Juli 2021
Geweldig appartement met geweldig uitzicht op zee

Geweldig appartement met geweldig uitzicht op zee. Zeer hartelijke, vriendelijke en uiterst behulpzame gastheer Ante en zijn lieve moeder. De kamer heeft alles wat je nodig hebt; gelegen nabij het strand met pijnbomen en veel schaduw - niet druk. De buurt was erg rustig. Minimarkt 6 min. lopen.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
novo mesto,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio, Juli 2019
Appartement Antonio Kozino

De objectbeschrijving en details, locatie, foto's, apparatuur zijn precies zoals er op de advertentie staat. De faciliteit is zeer schoon en goed onderhouden. De gastheer, de heer Ante is erg behulpzaam en als je iets nodig hebt altijd klaar voor service. We waren de eerste keer en erg blij dat in het jaar 2020 het hele gezin in drie verschillende termen gaat. Ik raad iedereen aan die van rust, schone zee, een net en schoon appartement en een geweldige gastheer houdt.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Antonio, Juli 2019
De mooiste vakantie

Wanneer iemand zegt dat hij de mooiste vakantie ergens heeft doorgebracht, dan moet dat echt denken. We zijn al lang op zoek naar verschillende appartementen, maar de eerste ontmoeting met Mr. Ant heeft ons hier thuis laten voelen. Dat was en was precies wat belangrijk voor ons was, om ons welkom te voelen. Een spectaculair uitzicht op de zee, uitstekende uitrusting van de appartementen, netheid, parkeren, rust en stilte ... meestal accommodatie voor alle lof! Dhr. Ante heeft vele jaren ervaring en hij heeft echt gedacht aan alles wat hij nodig zou kunnen hebben tijdens zijn verblijf in zijn appartement. Absolute aanbeveling voor iedereen! Velen hebben al veel lof geschreven, dus ik maak een recensie met één zin af. Kožino is een oase van rust voor een echte vakantie van zielen en lichamen, en meneer Ante is de gastheer om te wensen!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Ante Dujić Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Eenvoudig, communicatief, geopend

De advertentie Appartementen Antonio heeft 44572 keer bekeken sinds 12.01.2016.