Appartement LaraKrk - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 48 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Krk en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Apartment Lara is gelegen in een rustig deel van het eiland Krk, op slechts 100 meter van het strand en een korte wandeling naar het centrum van de stad. Restaurant en bars bevinden zich in de buurt van de appartementen, op het strand. In aanvulling op de zon en de zee, kunt u genieten van de schaduw van de pijnbomen in het strand. Parkeerplaats in de voorkant van het gebouw. Gebruik van airconditioning en WiFi-internet is inbegrepen in de prijs. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een appartementsgebouw met balkons, zodat u kunt genieten van het uitzicht op de zee.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Toeristenbelasting, eco tax en registratie zijn in de prijs inbegrepen, bij het boeken is noodzakelijk om een ​​voorschot van 20% van het totaal te maken. Aankomst is na 14.00 uur en vertrek tot 10.00 uur. Voor een verblijf van minder dan 4 dagen prijs is verhoogd met 30%. Voor verdere vragen zijn wij beschikbaar hebben.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 900 m
  • Apotheek: 800 m
  • Bank: 500 m
  • Postkantoor: 800 m
  • Tankstation: 500 m
  • Busstation: 500 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Lara
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
DT,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Lara, Augustus 2016
Beoordeling van de accommodatie

Zeer mooi nieuw ingerichte appartementen met balkon en gedeeltelijk uitzicht op zee. De keuken is volledig uitgerust, airconditioning en WiFi gemeengoed. Het dichtstbijzijnde strand ongeveer 100m. De avond was kalm, in het centrum van een drukke avond, zal er cool om te gaan te voet. Er kunnen ook duiken fietsen, dus het is zelfs voor de meer actieve, het huis was erg leuk, te reageren op e-mails onmiddellijk en ons te adviseren over wat te zijn nek te bezoeken. Het enige minpuntje - parkeerplaats is niet onder het dak, maar in de zon. We zouden hier zeker weer gaan. Lucia

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het slowaakse - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
replay te Lucia

Dank u voor uw reactie Lucia.We genoten hebben van u als onze gast.

Karleto Vincan Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Sloveens,
De advertentie Appartement Lara heeft 23214 keer bekeken sinds 16.05.2016.