Appartement CamiRabac - Istrië

prijs vanaf € 72 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Rabac en Istrië!
Beschrijving van de woning

Modern en nieuw appartement met uitzicht op de moreSmješten in de bovenste Rabac, aan het einde van de straat, weg van de zomerdrukte genoten van een soort vrede. Wat ons appartement uniek maakt is haar positie waardoor het genot van See en zon, en van groene vegetatie en vogels lied uit nabijgelegen bomen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij het boeken, is het noodzakelijk om een ​​storting in het bedrag van 30% van het totaal, de rest wordt betaald bij aankomst op App. Check in: na 14 00 Check out: tot 10 00
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 1 km
  • Strand: 1 km
  • Centrum: 1.2 km
  • winkel: 600 m
  • Restaurant: 100 m
  • Apotheek: 1.2 km
  • Tankstation: 1.5 km
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Een warm welkom aan onze gasten willen wij met zelfgemaakte cocktail, zelfgemaakte donuts en vers fruit uit de tuin en noten.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Cami
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Marki,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Cami, Juni 2017
Gezinsvakantie

Lest schrijven een tweede keer, kan ik alles geschreven in het eerste advies te bevestigen. Appartement op de straat in een gebouw op de heuvel. Prachtig uitzicht. Ik raad het strand bereikbaar met de auto (groot parkeerterrein op het strand, in juli 2017 3 kune per uur), omdat de bergopwaarts aanpak is vrij lang en vermoeiend bij hoge temperatuur (tenzij u wilt). Bezienswaardig net naast de oude Labin Rabac. Dank u voor uw warme welkom en smakelijke donuts groet.

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Rabac,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Cami, Augustus 2015
Grote familie vakantie!

Als je je afvraagt ​​waar te gaan op een familie vakantie - hint - RABAC in Kroatië en RABAC hart ophalen bij Emanuela in Appartement CAMI! We brachten een week (4 personen gezin - twee kinderen en ouders). Wonen in een nieuw gebouw met alle voorzieningen die nodig zijn in het dagelijks leven (een grote koelkast, gas - elektrische oven, broodrooster, koffiezetapparaat, wasmachine, strijkijzer, strijkplank, droogrek, stofzuiger, televisie, WiFi, elektrisch BBQ en als er iets ontbreekt, is het omdat ik vergat toe te voegen). Appartement uitgerust met moderne en smaakvolle meubels, handdoeken, beddengoed (met extra kussenslopen en dekbedden). Schoon en aangenaam. Het uitzicht op de baai vanaf het grote terras (waarop staat de bank: bank tafel en twee stoelen) is adembenemend! Voordat de bouw van een gratis, ruime parkeerplaats! Rabac baai - mooie Veel stranden om uit te kiezen en attracties zoals cruises naar de eilanden, water-apparatuur, duiken, etc. etc. Ongeveer 3 km - Labin prachtige oude stad (en door de manier waarop Lidl en andere supermarkten;). De 80 km - Istralandia - coolste waterpark !!. Ik zou deze plek aanraden, vooral voor gezinnen met kinderen. Een uitgangspunt zou zeker laten Apartment CAMI. Dank je Emmanuel!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Emanuela T.P. Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
De advertentie Appartement Cami heeft 35957 keer bekeken sinds 18.11.2014.