Appartementen Villa MeliMedulin - Istrië

prijs vanaf € 55 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Medulin en Istrië!
Beschrijving van de woning

Appartementen "Villa Meli Medulin" zijn gelegen in een rustig deel van de stad Medulin op het schiereiland Istrië, een populaire plek voor zomervakantie en recreatie. In het huis is er gratis parkeergelegenheid, wi-fi en grill beschikbaar voor alle gasten. Extra voorzieningen zijn onder andere een restaurant (Lidl, Plodine), restaurants, sport- en amusementsfaciliteiten. Frisse lucht, schone zee en airconditioning zijn een garantie voor een aangename ontspanning. Comfortabel ingerichte en volledig uitgeruste appartementen zijn de perfecte keuze voor gezinnen. U kunt kiezen uit appartementen met één of twee slaapkamers naar keuze. De appartementen liggen op 1000 meter van de zee. Alle appartementen hebben een prachtig, direct uitzicht op zee. In de omgeving zijn ook het populaire zandstrand van Bjeca, het Kamenjak-park, de eilanden Ceja, Bodulaš, Levan. Geniet van en ontspan op uw vakantie, zal zeker bieden u Villa Meli Medulin appartementen. Voor gasten die twee of meer weken verblijven, organiseert de gastheer een gratis barbecue.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Deze prijzen zijn voor maximaal 4 personen. Een aanbetaling van 300 € is verschuldigd voor de reservering van het appartement. Het resterende bedrag dient bij aankomst te worden betaald. Reiniging wordt in rekening gebracht 45 €. Check-in is 16.00 uur, uitchecken tot 9.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 1 km
  • Strand: 1.5 km
  • Centrum: 1.5 km
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 500 m
  • Tankstation: 1 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Bij onze gasten is er grill, wifi en een parkeerplaats op het erf.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Villa Meli
Melanie Busljeta Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Een persoon die houdt van reizen en andere gebieden en cultuur verkennen.

De advertentie Appartementen Villa Meli heeft 22494 keer bekeken sinds 13.05.2018.