Appartementen BarbaraLjubač - De regio van Zadar

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Volledig uitgerust en modern appartement in Ljubac, ideaal voor een gezinsvakantie. Aan de voorzijde is een ruime tuin waar kinderen vrij kunnen spelen. Vlakbij is een zandstrand dat is ideaal voor kinderen en voor mensen die graag een warme zee. Het appartement heeft twee slaapkamers, een woonkamer, keuken, badkamer en een terras met uitzicht op de zee. Uitgerust met wasmachines en vaatwassers. Kribben voor baby's en kinderwagens

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Belastingen zijn inbegrepen. De borg is 30% van de bankrekening en het saldo bij aankomst in contanten. Het tijdstip van binnenkomst in het appartement na 12:00 uur en van zonsopgang tot 21:30. Airconditioning in de prijs inbegrepen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 200 m
  • Dokter: 4 km
  • Apotheek: 4 km
  • Postkantoor: 4 km
Soort strand
Zand,
Extra faciliteiten
Welkomstdrankje bij de prijs inbegrepen. De mogelijkheid om de ligplaats voor kleinere boten ook inbegrepen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Barbara
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 5 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Veselí nad Moravou,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juli 2023
Geweldige vakantie

Grote tevredenheid. Het appartement voor een gezin van vier is perfect, volledig uitgerust, het terras is geweldig, een prachtig uitzicht op de zee en Velebit. Thuis sfeer. De twee honden Grom en Balto zijn geweldig, ze kijken en doen geen moeite, ze laten de kinderen ze voeren. Ljubač is een klein dorp met relaxte inwoners, twee winkels, de mogelijkheid om groenten en fruit te kopen bij de lokale bevolking, grotere winkels in Zadar en Ražanac. Zandstranden met zeer geleidelijke toegang tot de zee, geschikt voor kinderen. We zullen het ons heel goed herinneren, we werden verliefd op deze plek.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Praha 21,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Barbara, Juli 2022
Een mooie en rustige plek

Dit is de tweede keer dat we hier verbleven, het is een mooie locatie - op loopafstand van het strand met een kleine bar met koffie en ijs, en een kleine winkel voor vers brood of zoete broodjes in de ochtend. Er zijn ook twee restaurants en meer stranden iets verder weg die met de auto bereikbaar zijn als u niet wilt lopen. Het huis is ruim met een heel mooi terras, de eigenaren zijn behulpzaam en vriendelijk. Ljubac is een leuke plek als je ergens wat rustiger wilt zijn zonder al te veel toeristen, maar als je wilt zijn er veel andere steden die een bezoek waard zijn voor souvenirs, bezienswaardigheden etc. die op ongeveer 30 minuten rijden liggen (Zadar, Nin, Pag) . Als u niet op bezoek bent tijdens de hete zomer, zijn er ook volop mogelijkheden om te wandelen rond de nabijgelegen bergen Velebit of de kloof van de rivier de Zrmanja Voor een grote winkel vonden we de Plodine in Posedarje de beste optie met vers vlees, bakkerij en in het algemeen meer opties om uit te kiezen. Ik zou het zeker aanbevelen aan mijn vrienden

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Veselí nad Moravou,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Barbara, Juli 2019
Een heerlijke vakantie

We zijn twee keer in dit appartement geweest, we zijn altijd zeer tevreden geweest. Het dorp Ljubač is een prachtige plek voor een vakantie, weg van het toerisme, maar niet buiten de beschaving, winkels en restaurants. Het grote voordeel zijn de zandstranden met een zeer geleidelijke toegang tot de zee, geschikt voor kleine kinderen. Het appartement is zeer goed uitgerust, schoon en ruim. De eigenaren zijn erg aardig, behulpzaam en behulpzaam. Hun hond Grom is een uitstekende waakhond, hij stoort zich niet, hij speelde graag met kinderen. Ik beveel het appartement aan aan iedereen die van rust, zon en zee houdt. Heel erg bedankt voor een mooie vakantie, Lidija, misschien komen we volgend jaar weer !!!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Lidija Perković Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Barbara heeft 39473 keer bekeken sinds 14.06.2016.