Appartementen TommyRab Lopar - Kroatische eilanden

prijs vanaf € per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Rab Lopar en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Apartments Tommy biedt comfortabele accommodatie op 100 meter van het zandstrand Mel en Leščur in Lopar op het eiland Rab. We bieden accommodatie in twee appartementen van 100m2 met 4 plus 4 bedden, gelegen op de eerste verdieping met een groot terras met uitzicht op zee en 45m2 met 4 plus 1 bedden op de begane grond. De appartementen zijn in 2018 gerenoveerd. Beide appartementen hebben een uitgeruste keuken met eethoek, twee slaapkamers, badkamer (toilet / douche) en terrassen met gedeeltelijk uitzicht op zee, airconditioning, satelliet-tv, internet Ze bevinden zich in een gezinswoning op de eerste rij aan zee en het zandstrand. In de buurt van het huis zijn er Paradise Beach (San Marino), Gypsy Beach, Sahara, Stolac en anderen. Accommodatie is geschikt voor een familievakantie in Lopar of een kleine groepsvakantie.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling geschiedt vooruit ter hoogte van 30% via de giro- of deviezenrekening van Zagrebačka banka, de rest voor aankomst of op afspraak. Mogelijke terugbetaling bij annulering. Vertrektijd: tot 10.00 uur Aankomsttijd: vanaf 14.00 uur Huisdieren zijn welkom in deze faciliteit, er is parkeergelegenheid. . Wij heten u van harte welkom en een aangenaam verblijf in Apartments Tommy, Lopar, eiland Rab
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Dokter: 1.5 km
  • Apotheek: 1 km
  • Postkantoor: 1 km
  • Tankstation: 3 km
Soort strand
Zand, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Lopar heeft een uiterst rijk gastronomisch aanbod in een vijftigtal restaurants, tavernes, herbergen, pizzeria's waar een aantal vis-, vlees- en vegetarische specialiteiten worden aangeboden. We raden u ook aan taxiboten te gebruiken en Goli Otok te bezoeken, waar de voormalige Kroatische Alcatraz-gevangenis zich bevindt, de eilanden Krk en Pag en de verder weg gelegen Plitvicemeren, die een echte verleiding zijn voor excursionisten.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Tommy
Tea i Tomislav Njegač Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Tommy heeft 47667 keer bekeken sinds 18.05.2016.