Appartementen BatinovićMakarska - Regio Split

prijs vanaf € 50 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Makarska en Regio Split!
Beschrijving van de woning

De reserveringskalender is nauwkeurig en up-to-date, zodat u vrij kunt kijken of de beschikbaarheid van afspraken u uitkomt!! De appartementen bevinden zich in een gezinswoning in het centrum van Makarska. De afstand tot alle belangrijke voorzieningen is slechts 5-15 minuten lopen. Hoewel het huis in het centrum van de stad ligt, zorgt de ligging voor de rust en intimiteit die nodig zijn voor een vakantie. De woning heeft een groot erf en een eigen, omheind parkeerterrein met veel groen. Vanaf alle terrassen kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de zee en de berg Biokovo. De afstand tot de dichtstbijzijnde goed uitgeruste winkel is 200 meter. De mogelijkheid om een houtgestookte buitengrill te gebruiken.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling is mogelijk vooraf op de rekening of na verblijf in het appartement bij aankomst. Voorschot is 40% van het totaalbedrag. Betaling van het resterende bedrag vindt plaats bij aankomst en accommodatie in het appartement.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 400 m
  • Strand: 800 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 400 m
  • Apotheek: 300 m
  • Bank: 400 m
  • Postkantoor: 700 m
  • Tankstation: 1.5 km
  • Busstation: 700 m
  • Treinstation: 60 km
  • Vliegveld: 70 km
  • Haven: 1.3 km
  • Sportactiviteiten: 600 m
  • Discotheek: 800 m
  • Casino: 500 m
  • Nationaal Park: 90 km
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Welkomstdrankje en fruit voor verfrissing na de reis bij de prijs inbegrepen. De mogelijkheid tot gratis bemiddeling bij het huren van een boot, het organiseren van excursies, vervoer van en naar de luchthaven en andere verzoeken van gasten. Alle voorgeschreven maatregelen ter bescherming tegen COVID-19 worden in de accommodatie uitgevoerd en de gastheren zijn gevaccineerd tegen COVID-19.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Batinović
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 8 reacties
Srebrenik,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Batinović, Juni 2018
perfect

We verbleven hier de hele tijd, de accommodaties en de gastheren zijn vriendelijk en zeer attent voor de gasten, alle lof.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Dol pri Ljubljani,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Batinović, Augustus 2018
Geweldig en prachtig uitzicht !!

We brachten de vakantie in het appartement door voor 4 + 1 personen, en het appartement was meer dan uitstekend. Alles was zeer goed ingericht en mooi ingericht. De kamer was voor 4 personen meer dan genoeg. Het appartement heeft ook een grote privéparkeerplaats. Het mooiste was een prachtig uitzicht op de jachthaven en de zee, omdat het appartement op een kleine heuvel ligt. Het stadscentrum ligt op 3 minuten lopen en minder dan 10 minuten van het stadsstrand. De omgeving is rustig en er zijn veel bars en cafés in het centrum. Winkels en markt zijn heel dicht bij het appartement. We hadden geweldige dingen en we bevelen deze appartementen allemaal aan.

Ik zou dit aanbevelen aan : Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Becej,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Batinović, Augustus 2018
Verblijf in het appartement

We verbleven 10 nachten in het prachtige 4 + 1 appartement. Alles is prachtig ingericht en vooral alles is schoon. De meesten van ons hielden van het enorme terras waar je koffie kunt drinken en de zonsondergang en de prachtige zee kunt zien. Alle lof voor de gastheer! Iedereen is erg aardig. Nogmaals, we willen je bedanken voor de smakelijke barbecue die je hebt bewaard voor het diner! Bedankt voor alles, en we hopen je volgend jaar te zien! We verwelkomen jullie allemaal! Familie Nadj

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Jakov Batinović Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Welkom!

De advertentie Appartementen Batinović heeft 46685 keer bekeken sinds 05.02.2015.