Appartement AmaryllisLošinj Veli Lošinj - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 40 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Lošinj Veli Lošinj en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Het familiehotel Amaryllis is gelegen in Rovenska, een rustig deel van Veli Lošinj. Omringd door olijfgaarden en pijnbomen, weg van het lawaai, is het de perfecte plek om uit te rusten als u van rust en stilte houdt. We zijn net boven de pittoreske vissershaven en slechts een paar minuten lopen van het prachtige kiezelstrand, nabijgelegen restaurants, winkels en parkeergelegenheid. Appartement Diana bevindt zich op de begane grond van een gezinswoning en de toegang is zonder trappen. Het grote terras, voor de ingang, is het grootste deel van de dag in de schaduw en vanaf het balkon strekt het uitzicht zich uit naar de haven Rovenska. Volledig uitgeruste keuken, kamer met airconditioning, groot LCD-scherm, satelliet-tv, MaxTV en gratis draadloze internettoegang zijn beschikbaar binnen en buiten het gebouw. Er is gratis parkeergelegenheid op openbare parkeergelegenheid.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij het reserveren dient u een aanbetaling van 30% te doen op het IBAN-account en de rest bij aankomst. Check-in: vanaf 14:00 uur Uitchecken: tot 11:00 uur
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 400 m
  • Restaurant: 200 m
  • Apotheek: 3 km
  • Postkantoor: 500 m
  • Busstation: 200 m
  • Vliegveld: 10 km
  • Sportactiviteiten: 30 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Voor actieve vakantieliefhebbers is er ook een klein familiecentrum voor duiken in de residentie, met speciale voordelen en kortingen voor onze gasten. Alles is in de buurt, of je nu wilt wandelen naar de omgeving op talloze promenades of je wilt een fiets, scooter, boot huren ... en de Lošinj-archipel volledig leren kennen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Amaryllis
Sabrina Bonić Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Geachte gasten, we verheugen ons op uw selectie van Rovenska en Diana appartementen voor uw vakantie. In het nieuw gebouwde gebouw, afgezien van rust en stilte, wordt u wakker met het geluid van krekels, het geluid van de zee, de geur van pijnbomen ... We zullen ons inspannen om in dienst te staan van aanbeveling, suggestie ... om de bestemming volledig te ervaren. Het echtpaar, Sabrina en Mario Bonić

De advertentie Appartement Amaryllis heeft 16499 keer bekeken sinds 18.04.2019.