Appartement ArtyLošinj Mali Lošinj - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Het volledig uitgeruste appartement Arty, gecategoriseerd met 4 sterren, is uitsluitend bedoeld voor de huisvesting van 2 personen. Het is een aparte faciliteit naast het huis waar de gastheren wonen. Het ligt in een rustige omgeving nabij diverse stranden en is ideaal voor een vakantie. Het is slechts een paar minuten verwijderd van de dichtstbijzijnde stranden, en iets verder zijn er nog meer prachtige stranden. Het is mogelijk om een huisdier mee te nemen naar het appartement tegen een toeslag van 10 euro. Een welkomstdrankje is bij de prijs inbegrepen. Naast de ingerichte keuken, eetkamer, slaapkamer en badkamer beschikt het appartement ook over een eigen parkeerplaats, plaats voor fietsen, barbecue alleen voor gasten, gratis Wi-Fi internet, airconditioning, verwarming, tv, schotelantenne, ... In de keuken krijgt iedere gast: nieuwe spons en afwasmiddel voor de afwas, theedoeken, . In de keuken vindt u tevens: broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker, keukenmixer,... Wij heten u van harte welkom en een prettige vakantie in ons appartement! Op https://iqmdestination.com/listing/apartman-arty/ http://www.kvarnerfamily.hr/katalog_zoo

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Reserveer het appartement van zaterdag tot zaterdag of van zondag tot zondag. De ideale tijd van aankomst in het appartement is na 14.00 uur en de tijd van vertrek moet vóór 10.00 uur zijn. Indien u eerder arriveert, kunt u uw spullen achterlaten totdat het appartement is schoongemaakt! De hoogte van het voorschot bedraagt 50 - 100 euro.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Het voorschot wordt volledig terugbetaald, indien de gast de reservering annuleert, minimaal 15 dagen na de reserveringsdatum.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 8 km
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 90 m
  • Dokter: 8 km
  • Apotheek: 8 km
  • Bank: 8 km
  • Postkantoor: 8 km
  • Tankstation: 7 km
  • Busstation: 8 km
  • Vliegveld: 4 km
  • Haven: 7 km
  • Sportactiviteiten: 8 km
  • Casino: 8 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Een welkomstdrankje is bij de prijs inbegrepen. Als onderdeel van het appartement is het mogelijk om 2 eenzitskajaks te huren om langs de prachtige kust te rijden of u kunt tegen een goede prijs de omliggende eilanden bezoeken. U kunt de kajaks op de daarvoor bestemde karren van de accommodatie naar de kust brengen. Naast de kajakverhuur kunt u ook waterdichte tassen krijgen voor kleding of voedsel, en bescherming voor mobiele telefoons.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Arty
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Osijek,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2, Augustus 2023
Jaarlijkse vakantie in het bloemenhuis Arty

Geachte mevrouw. Jachthaven, bijna een maand is verstreken sinds het einde van onze jaarlijkse vakantie in de bloemige en groene oase van het appartement "Arty". Na het verzamelen van de indrukken en het vergelijken van de thumbnails van ons verblijf, kwamen we unaniem tot de conclusie dat het een jaarlijkse vakantie was vol plezier, voldoening en ontspanning. Uiteraard is dit mede te danken aan de uitstekende accommodatie in uw appartement vol bijzondere details waarin uw artistieke talent is verwerkt; zijn uitrusting met alle benodigde faciliteiten; de omgeving van het appartement met de kleur van bloemen en de geur van mediterraan groen; nabijheid van het strand - afdaling in "meerdere sprongen" en de eeuwenoude naaldboom die voor een aangename schaduw zorgt; toegang tot de zee en de netheid ervan. Het geschenk van uw auteur, een pop gevuld met lavendel, brengt ons elke nacht in slaap met zijn bedwelmende geur en herinnert ons aan de dagen van onze jaarlijkse vakantie...... Nogmaals bedankt voor de cadeaus en gastvrijheid. Groeten van Osijek aan u, meneer Mirko, Lovra en Matej. Vlasta en Darko

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Jaarlijkse vakantie 2023

Beste Vlasta en Darko, Bedankt voor de prachtige lovende woorden en we zijn blij dat jullie zo'n leuk verblijf bij ons hebben gehad! Wij kijken uit naar de nieuwe bijeenkomst en sturen onze vriendelijke groeten van Artator!

Zagreb-Dubrava,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2, Oktober 2022
Ik kom terug!

Het appartement is zeer schoon, mooi ingericht en goed uitgerust, omgeven door bloemen en divers groen in de tuin en de omgeving. De gastheren zijn erg vriendelijk en meegaand. Talloze stranden en promenades zijn in alle richtingen te vinden. Huisdieren zijn welkom en zijn erg blij met de voorwaarden. Uiterst rustige en positieve omgeving, ideaal voor echte rust en plezier.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Romantische mensen, Mensen met een handicap, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Appartement Arty

Geachte mevrouw Biserka, wij danken u voor uw geweldige reactie en we zijn blij dat u genoten, uitgerust en tevreden was met uw verblijf bij ons! Ik kijk er naar uit je weer te ontmoeten! Hartelijk groeten!

Hrastnik,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2, Juli 2019
Artatore

Hier waren mijn partner en ik op vakantie afgelopen zomer en het was meer dan perfect! Het appartement is mooi ingericht, schoon, goed onderhouden en bevat alle dingen die u tijdens uw vakantie nodig heeft (folders, alle keukengerei, grills, douchegels, etc.) Bij aankomst wordt u eerst begroet door hun meer dan vriendelijke puppy Azka, die u elke dag verwelkomt . De eigenaren zijn ook vriendelijk, vooral mevrouw Marina, die zo min mogelijk bij je past en je verrast met weinig aandacht. Het strand ligt op slechts een steenworp afstand, evenals een winkel waar elke ochtend warm en vers brood en croissants worden geserveerd. Maar we gebruikten de stranden in de buurt evenals alle andere, een beetje meer afgelegen en afgelegen stranden, waar we naartoe reden of te voet gingen. De vakantie hebben we in een zeer goede herinnering gebleven en we zullen nog steeds praten. Sterk aanbevelen!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Appartement Arty

Beste Rosana, heel erg bedankt voor je positieve en leuke mening over ons appartement. Ik ben blij dat het zo leuk was en je comfortabel bij ons maakte. Nogmaals hartelijk dank en vriendelijke groeten!

Marina Kajkara Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Welkom! Wij wensen u een rustig en aangenaam verblijf in ons huis en het mooie dorp Artatore!

De advertentie Appartement Arty heeft 50397 keer bekeken sinds 13.09.2017.