Appartementen GlovaLošinj Mali Lošinj - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Wij zijn gevestigd in het gebied van Polyana, op 100 meter van de zee en op 1 km van de stad. De straat is erg rustig en heeft geen verkeer zelden. Wij bieden 3 volledig ingerichte appartementen voor maximaal 4 personen, elk met een aparte ingang, met airconditioning, gratis internet, satelliet-tv, groot terras met uitzicht op zee en een parkeerplaats direct voor het huis. Onder het huis is een strand, deels kiezelstenen, deels beton, zonder schaduw.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij het boeken wordt betaald voorschot op het bedrag van 100 euro, terwijl het saldo wordt betaald bij aankomst op het toestel. Check-in is na 14:00 uur en uitchecken tot 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Tankstation: 500 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Glova
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Skopje,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2023
Geweldig

De locatie ligt in een rustig deel van Mali Lošinj. Voor ons gezin was het geweldig om 's ochtends wakker te worden en koffie te drinken met een prachtig uitzicht vanaf een heel groot terras. Het interieur van het appartement is zeer ruim, schoon en heeft alles wat we nodig hadden. Er zijn veel bloemen en bomen rondom het gebouw. Een klein strand aan de boulevard ligt op slechts een paar minuten lopen. Omgeving... De zee is overal glashelder. We hebben veel mooie plekken bezocht, maar wie weet hoeveel we nog niet hebben bereikt. Voor degenen die graag wandelen of fietsen, zijn er kilometerslange wandel- en fietspaden in de buurt.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Eldin Glova Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
De advertentie Appartementen Glova heeft 68984 keer bekeken sinds 10.02.2016.