Appartementen RendulićKrk Malinska - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 55 per nacht
Beschrijving van de woning

De Rendulic-appartementen bevinden zich in een gezinswoning in een rustig deel van Malinska, omgeven door groen. De plek is ideaal voor uw vakantie omdat het alles biedt wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf, weg van het lawaai. Het huis biedt accommodatie in twee appartementen 2 1 met een slaapkamer met tweepersoonsbed en een comfortabel appartement met capaciteit 4 1 met twee slaapkamers. Elk appartement heeft een aparte ingang en parkeerplaats. De appartementen met één slaapkamer bevinden zich op de eerste verdieping en hebben twee terrassen, terwijl het appartement met twee slaapkamers op de begane grond ligt en één ruim terras heeft. Alle appartementen beschikken over: satelliet-tv, internet, airconditioning en wasmachine op aanvraag. In de ruime en mooi aangelegde binnenplaats is er een barbecue en buitendouches beschikbaar voor gasten. Het pand ligt op 5 minuten lopen van het centrum en de markt en de belangrijkste waterkant met cafés en restaurants langs de kust. Vanwege de huidige situatie met de COVID-19-pandemie zou ik erop willen wijzen dat elk appartement volledig afzonderlijke ingangen heeft en geen aanraakpunten, waardoor sociale afstand wordt gegarandeerd.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling geschiedt uitsluitend contant. Het voorschotbedrag is 20% van de totale prijs van de accommodatie, door overschrijving op de rekening in kuna / vreemde valuta en de rest bij aankomst. De schoonmaak van het appartement is niet bij de prijs inbegrepen. De prijs voor het schoonmaken van appartementen A1 en A2 (2 1) is eur 20, 00 en de prijs voor het schoonmaken van appartementen A3 (4 1) is eur 30, 00. De schoonmaakdienst wordt bij aankomst eenmaal betaald. Verwachte aankomst is na 14.00 uur en vertrek tot 10.00 uur.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 500 m
  • Strand: 700 m
  • Centrum: 400 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 500 m
  • Apotheek: 600 m
  • Bank: 400 m
  • Postkantoor: 600 m
  • Tankstation: 400 m
  • Busstation: 400 m
  • Vliegveld: 12 km
  • Haven: 13 km
  • Sportactiviteiten: 900 m
  • Discotheek: 500 m
  • Nationaal Park: 50 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Bowlen, paardrijden, diverse watersporten, fietsverhuur, boten, georganiseerde excursies, lange en mooie promenade, ....... de mogelijkheden die de plaats biedt.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Rendulić
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
weiz,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Januari 1970
Heerlijke vakantie

waren gasten van de familie Rendulic van 24 juli tot 4 augustus 2022, waren zeer tevreden, het appartement was zeer schoon en kregen een bijzonder warm welkom, gewoon een droom voor vakanties met kinderen, een echte aanrader. Groetjes uit Oostenrijk Alfred, Karin en kleine Jenny Ps - Ik hoop volgend jaar terug te komen?

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Postbauer Heng,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Augustus 2020
Heerlijke vakantie

Mijn familie en ik hebben twee weken op vakantie doorgebracht in Krk. De accommodatie was tip top en de familie Rendulić zijn hele fijne mensen. Helaas zijn er maar 5 sterren, als ik kon zou ik er 100 geven. Ik dank u uit de grond van mijn hart samen met mijn familie voor de geweldige gastvrijheid.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt, meneer Dalip

We waren vereerd om u en uw gezin te ontmoeten en te ontvangen, u bent altijd welkom bij ons! Groeten en het allerbeste voor u en uw gezin van de familie Rendulić.

Steyr,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Augustus 2019
Een van de mooiste vakanties!

Ik verbleef bij mijn man in het midden van de achtste maand bij Bose en Ivo. Toen we aankwamen werden we begroet door vriendelijke gastheren, serveerden we een welkomstdrankje en liepen het appartement binnen. Het appartement was perfect schoon en precies zoals het is op de foto's. Het appartement ligt in een rustige straat, ideaal voor vakantie. De gastheren zijn erg vriendelijk, eventuele vragen die ze hadden beantwoord, al onze verzoeken zouden welkom zijn. Een paar minuten lopen van het appartement is een geweldig visrestaurant (we hoorden het beste in Malinska). Al met al een heel leuke vakantie en we komen graag nog een keer terug. Voor elke aanbeveling!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met een handicap, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt lieve Andriana en Sasha

We zijn erg blij dat je een aangenaam verblijf in ons appartement hebt gehad en we verwelkomen je graag als je lieve gasten wanneer je maar wilt. Groeten en goede wensen aan de familie Rendulic!

Ivan Rendulić Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

error_translate

De advertentie Appartementen Rendulić heeft 37489 keer bekeken sinds 12.05.2019.