Appartementen SchrengKrk Malinska - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 45 per nacht
Beschrijving van de woning

Apartments Schreng bevindt zich in een gezinswoning in een rustig deel van Malinska, omgeven door groen. De plek is ideaal voor uw vakantie omdat het u alles biedt wat u nodig heeft voor een aangenaam verblijf, weg van het lawaai. Het huis biedt accommodatie in twee appartementen. 1. met een slaapkamer met tweepersoonsbed en een comfortabel appartement met drie slaapkamers. Elk appartement heeft een aparte ingang en parkeerplaats. Drie slaapkamer appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft een terras van 20 m2 terwijl het één slaapkamer appartement is gelegen op de begane grond en heeft een ruim terras van 20 m2. Alle appartementen zijn voorzien van: satelliet-tv, internet, airconditioning en wasmachine op aanvraag. In de ruime en mooi aangelegde tuin is er een barbecue en tuinhuisje allemaal beschikbaar voor gasten. De accommodatie ligt op 15 minuten lopen van het centrum en de markt, en de belangrijkste waterkant met cafés en restaurants langs de kust. Gasten zijn er dol op omdat het zich in het best beoordeelde gebied van Malinska bevindt. Het is geschikt voor grotere groepen gasten. Vanwege de huidige situatie met de COVID-19-pandemie merken we op dat elk appartement volledig aparte ingangen en

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
U kunt uitsluitend contant betalen. Het voorschot van 30% van de totale prijs van de accommodatie wordt direct bij boeking betaald door overmaking op de kuna / vreemde valuta rekening en de rest bij aankomst. De schoonmaak van het appartement is niet bij de prijs inbegrepen. De prijs voor het schoonmaken van het appartement is eenmalig 25 euro en wordt bij aankomst in rekening gebracht. In- en uitchecken is mogelijk van 14.00 tot 22.00 uur. Uitchecken is mogelijk van 7.00 tot 10.00 uur. Bij een verblijf korter dan 4 dagen wordt de prijs verhoogd met 30%.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
De gast betaalt 30% van de totale prijs in geval van annulering na boeking.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 700 m
  • Strand: 700 m
  • Centrum: 600 m
  • winkel: 600 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 700 m
  • Apotheek: 800 m
  • Bank: 800 m
  • Postkantoor: 800 m
  • Tankstation: 700 m
  • Busstation: 800 m
  • Discotheek: 800 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Uitzicht op de tuin en het paviljoen waar gasten 's avonds genieten van een romantische omgeving van discrete verlichting en bloemen met een goed glas wijn en gegrilde lekkernijen. De geuren van lokale visspecialiteiten komen uit het nabijgelegen visrestaurant / 200 m van het appartement /. Extra faciliteiten in de buurt: bowlen, paardrijden, diverse watersporten, fietsverhuur, boten, georganiseerde excursies, lange en mooie promenades behoren tot de mogelijkheden die de plaats biedt.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Schreng
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Vesna Schreng Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Duits, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Wij wensen u een prettig verblijf in onze appartementen, welkom. Vesna en Miljenko Schreng

De advertentie Appartementen Schreng heeft 26939 keer bekeken sinds 12.02.2021.