Appartementen Villa AntonellaKrk Malinska - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Welkom bij Villa Antonella - een groene oase om te ontspannen en te genieten van uw welverdiende vakantie in comfortabele appartementen. Geniet van de ruime groene tuin terwijl u ontspant bij het kristalheldere en verwarmde zwembad. Gezellig samenzijn rond de gedeelde barbecue is altijd een optie, waardoor een warme en vriendelijke sfeer ontstaat die elk moment van uw verblijf speciaal maakt terwijl u alle charmes ontdekt die Villa Antonella te bieden heeft. Daarnaast geniet u op uw ruime balkons of terrassen van uw privacy. Ontdek de prachtige stranden en plekken van het eiland, hetzij door te fietsen over ruim 500 km aan gemarkeerde routes, te wandelen langs de zee, door het bos en de dorpen, te staan peddelen op het strand, een speedboot te huren of door dagtochten per boot te organiseren. Waar je ook gaat, je ontmoet autochtone stenen huizen, stenen muren, lokale mensen en vooral de prachtige natuur, de geuren van de Middellandse Zee en de parelheldere zee. Met trots dragen wij een beoordeling van 9,8 op BC, wat onze toewijding bevestigt aan de volledige tevredenheid van onze dierbare gasten, die vaak terugkomen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Niet-restitueerbare betaling van 150 Euro per reservering via bankrekening, de rest bij aankomst in de accommodatie. De reservering is geldig vanaf het moment dat het bedrag op de bankrekening staat. Huisdieren zijn toegestaan in Appartement 2+2 en Appartement 4, gelegen op de begane grond. Eén (1) per appartement. Huisdieren kunnen niet alleen in het appartement verblijven. De kosten voor een huisdier bedragen 5 euro tot 5 kg, anderen 8 euro per dag. Wij hebben een wasruimte in het huis, tegen een vergoeding van 5 euro per wasbeurt doen wij graag uw was. Vertrektijd tot 10.00 uur Aankomsttijd vanaf 15.00 uur Eindschoonmaak voor Studio 50 euro en voor Appartement 65 euro Airconditioning, parkeerplaats, handdoeken en beddengoed zijn bij de prijs inbegrepen. De verblijfsbelasting wordt betaald volgens de prijslijst van de gemeente Malinska. De verblijfsbelasting voor 2024 bedraagt 1,80 Euro per volwassene per dag en is niet bij de prijs inbegrepen.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Niet-restitueerbare betaling van 150 Euro per reservering via bankrekening, de rest bij aankomst in de accommodatie. De reservering is geldig vanaf het moment dat het bedrag op de bankrekening staat.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 1.8 km
  • Strand: 1.8 km
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 1 km
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 1.5 km
  • Apotheek: 1.8 km
  • Bank: 2 km
  • Postkantoor: 2 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 1 km
  • Treinstation: 35 km
  • Vliegveld: 15 km
  • Haven: 2 km
  • Sportactiviteiten: 300 m
  • Discotheek: 30 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Het creëren van een speciale gemeenschap van langdurige vrienden. Villa Antonella profileert zich als duurzame bestemming met een fotovoltaïsche energiecentrale, zonnepanelen en een laadstation voor elektrische voertuigen. Wij bieden privéparkeergelegenheid op de binnenplaats met videobewaking, zodat u verzekerd bent van veiligheid tijdens uw verblijf. Boek uw vakantie bij Villa Antonella en ervaar een unieke harmonie van comfort, gastvrijheid en duurzaamheid. Wij verheugen ons op uw komst! Fietsverhuur mogelijk 20 euro/dag Standup verhuur mogelijk 20 euro/dag Tafeltennis Apero met gasten Mogelijkheid om gasten op te halen op Krk Airport Gastenondersteuning
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Villa Antonella
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Antonella Team Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Villa Antonella ontvangt al meer dan 10 jaar haar gasten. Uw vakantie is onze belangrijkste taak. We verfraaien en koesteren wooneenheden en de tuin om het voor u en ons mooier en comfortabeler te maken. Wij vinden het belangrijk dat u geniet van de natuurlijke schoonheid van het eiland Krk en onze accommodatie. We spreken Duits, Engels, Italiaans en Kroatisch

De advertentie Appartementen Villa Antonella heeft 69976 keer bekeken sinds 29.04.2016.