Appartementen VukelićKrk Malinska - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Twee goed uitgeruste en ingerichte appartementen op de begane grond van een huis in een rustig deel van Malinska, met beveiligde halfoverdekte parkeerplaats, overdekte terrassen met uitzicht op zee, aangelegde tuin met mediterrane vegetatie, barbecue in de achtertuin. De appartementen zijn voorzien van airconditioning, een lcd-satelliet-tv en draadloos internet. Uitgeruste keukens - magnetron, koffiezetapparaat, broodrooster, vaatwasser.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling - contant of via overschrijving. Een aanbetaling is verplicht als bevestiging van de reservering van 30% van de totale prijs van het verblijf, en het resterende bedrag wordt direct bij aankomst in het appartement contant betaald. Op verzoek sturen wij een schriftelijke bevestiging van de reservering. Toegang tot de appartementen is vanaf 14.00 uur. Het verlaten van het appartement is tot 10:00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Annulering van de reservering van het appartement is mogelijk tot 30 dagen voor aankomst zonder kosten of betaling, en in geval van annulering van de reservering binnen 30 dagen wordt het voorschot niet terugbetaald.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 1.5 km
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 700 m
  • Apotheek: 800 m
  • Bank: 1 km
  • Postkantoor: 1.5 km
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 800 m
  • Vliegveld: 15 km
  • Haven: 500 m
  • Sportactiviteiten: 500 m
  • Discotheek: 1 km
  • Nationaal Park: 100 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Een welkomstdrankje is bij de prijs inbegrepen. Huisdieren op aanvraag. Voor gasten die willen ontsnappen aan de drukte van de stad, bieden we een rustgevende en ontspannende ervaring in onze appartementen, en we zijn beschikbaar om restaurants, boottochten, entertainment, rondleidingen door de natuurlijke schoonheid van het eiland Krk en de omgeving en bezoeken aan culturele bezienswaardigheden. Wij zorgen voor netheid, desinfectie, wij bieden een veilige plek om te verblijven. Het dichtstbijzijnde strand ligt op 100 meter van het appartement. In de buurt van het appartement zijn winkelcentra, postkantoren, banken, restaurants, apotheken. Malinska is een prachtige kustplaats, verrijkt met promenades, gemarkeerde fietspaden, verrijkt met culturele inhoud. Prachtige stranden met zeer goede horecagelegenheden strekken zich uit over de hele stad. Door de goede verbinding met het vasteland is het ook een populaire weekendbestemming.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Vukelić
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 16 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Sv.nedelja,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio, Augustus 2023
Loven

Wij danken de gastheren voor hun vriendelijkheid en warmte in alle opzichten. Geweldige mensen, gefeliciteerd.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Jesenice,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio, Juni 2023
App.Vukelić Malinska, Mate Balote 1 Krk

Uitstekend!!! Mijn man en ik zijn al meerdere keren geweest en we hebben geen opmerkingen ... de gastheer is vriendelijk, behulpzaam en communicatief. Top bestemming. We zullen terugkomen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
groet

Hallo, lieve Silva. Bedankt voor je leuke reactie en natuurlijk wachten we op je volgende bezoek!

Samobor,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio, Mei 2023
Loven

Mooi studio-appartement, schoon en netjes, zeer mooi ingericht en uitgerust met alles wat je nodig hebt. Het terras is ruim, overdekt, met een prachtig uitzicht op de zee en zonsondergangen. Het strand is dichtbij, een paar minuten lopen, en op het strand is een leuke bar met uitstekende koffie en andere aanbiedingen. Een buitengewoon leuke en aangename vakantie met de geweldige gastheren mevrouw Vlatka en meneer Damir. We komen zeker terug! Maja en Dražen uit Samobor

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Antwoord

Beste Maja en Dražen, heel erg bedankt voor je mooie reactie. Wij hopen u nogmaals te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Vlatka en Damir Laat geciteerde tekst zien

Toon alle beoordelingen
Vladimira Vlatka Vukelić Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Met de wens om uw aangename gastheren te zijn in ons huis in Malinska op het eiland Krk en dat uw verblijf bij ons in uw goede herinneringen zal blijven, zodat u altijd graag bij ons terugkomt, kijken we ernaar uit u te verwelkomen. Welkom, beste gasten!

De advertentie Appartementen Vukelić heeft 52371 keer bekeken sinds 08.08.2016.