Appartementen ObalaMarina - Regio Split

prijs vanaf € 30 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Marina en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Mooi ingerichte appartementen op een rustige locatie Poljica, op 4 km afstand van het centrum van Marina (Riviera Trogir). Het huis ligt op de eerste rij naar de zee. In de directe omgeving van het huis is een kinderspeelplaats. Het dichtstbijzijnde strand ligt op 3 minuten lopen. Aan de voorzijde van het huis is er een eigen parkeerplaats. Poljica ligt op 10 km afstand van Trogir, op 38 km van Split, op 50 km van Sibenik en op 65 km van het nationaal park Krka. De luchthaven van Split bevindt zich op 17 km afstand.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om de reservering te bevestigen, is een aanbetaling vereist van 30% van de totale huurprijs en wordt deze betaald op de bankrekening volgens de instructies van de verhuurder. De rest van het bedrag wordt bij aankomst in het appartement contant betaald. In geval van annulering van de reservering door de gast, wordt het voorschot terugbetaald als de annulering niet later dan 30 dagen vóór de dag van aankomst wordt gedaan en het bedrag wordt verlaagd voor de kosten van het terugsturen van het geld aan de gast volgens de kosten van de bank van de huurder. Ideale aankomsttijd in het appartement is om 13:00 uur en vertrek om 09:00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 30 m
  • Strand: 100 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 4 km
  • Apotheek: 4 km
  • Bank: 10 km
  • Postkantoor: 4 km
  • Tankstation: 10 km
  • Treinstation: 40 km
  • Vliegveld: 17 km
  • Haven: 4 km
  • Sportactiviteiten: 30 m
  • Discotheek: 4 km
  • Casino: 10 km
  • Nationaal Park: 65 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Dicht bij het huis is er een kinderspeelplaats.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Obala
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Warszawa,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Obala, Juni 2018
Super studio

Onze studio was geweldig: warm water, zeer goed uitgeruste keuken, airconditioning, alles nieuw. Een comfortabel bed, een geweldige plek om te ontspannen op het terras - u kunt 's avonds ontbijten of ontspannen met een glas wijn. Parkeergelegenheid voorzien. De gastheer is geweldig, zeer behulpzaam, hartelijk en gastvrij. De plek zelf is kalm, vol charme. Prachtige stranden, verrukkingen aan de Adriatische zee. Wij adviseren! We komen zeker terug bij meneer Robert. Prijs voor studio zeer redelijk.

Ik zou dit aanbevelen aan : Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
re

Thanks. Met vriendelijke groeten aan jullie beiden.

Kutina,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Obala, Augustus 2017
Aanbeveling ...

Het appartement eruit ziet in de foto's, nieuw ingericht en prachtig netjes en schoon, airconditioning, goed uitgeruste keuken. Het balkon biedt een mooi uitzicht, de zee is slechts dertig meter afstand, en het dichtstbijzijnde strand op slechts een honderdtal meter van het hotel, met veel schaduw op elk moment van de dag. Ideaal voor gezinnen met kinderen, zijn er verschillende cafés en restaurants, en fast food, en alles is beschikbaar zonder gebruik van de auto. De gastheer was zeer vriendelijk, behulpzaam en tot uw dienst, zodat onze vakantie was een van de meest aangename en losdraaien nu Alle lof!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met een handicap, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Robert Matijaš Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Obala heeft 22135 keer bekeken sinds 31.03.2017.