Appartementen VraničićMarina - Regio Split

prijs vanaf € 60 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Marina en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Appartementen VRANIČIĆ gelegen in een klein en pittoresk dorpje Poljica. Appartement D, en E bevinden zich op de tweede verdieping met een volledig uitzicht op zee, appartement C op de eerste verdieping. De appartementen liggen op 100 meter van het strand en op 200 meter van de koffiebar, bakkerij, 500 meter van de restaurants, winkels, kinderspeelplaats. Het is geschikt voor 4 personen. Het strand is kiezelstranden, en in het bijzonder geschikt voor kleine kinderen. Op het strand kunt u een boot, jet ski's huren en organiseren vissen of vispicknicks naar het dichtstbijzijnde eiland. Wij bieden 3 volledig ingerichte appartementen. Al onze gasten toegang tot een buitendouche met warm water, gratis draadloos internet, gratis parkeren, barbecue gezamenlijke, tuin hebt, gebruik dan 4 fietsen ... We communiceren met onze gasten in het Engels, Italiaans, Sloveens via de mobiele telefoon, e-mail. Het gezin woont in hetzelfde gebouw, we zijn altijd beschikbaar voor onze gasten. Het huis ligt op 2 km van de jachthaven waar sprake is van een postkantoor, arts, tandarts, apotheek, groot winkelcentrum, markt, vismarkt, restaurants ... 10 km van de stad Trogir, op 10 km van de luchthaven, op 35 km van de stad Split, Sibenik Het busstation ligt op 50 meter van het huis.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Voorschot voor het verblijf is 100 euro en betaald op de rekening, en de rest van de rekening wordt betaald bij aankomst in contanten. Huisdieren zijn toegestaan ​​en worden extra 7 euro / dag in rekening gebracht. Ideaal aankomsttijd van 14:00 uur -22: 00 uur, en de vertrektijd van 07:00 uur -10: 00 uur. Wij bieden u, en is inbegrepen in de prijs: gebruik van airconditioning, beddengoed, handdoeken, eindschoonmaak, gebruik van het internet en wasmachines. BTW is inbegrepen in de prijs.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 500 m
  • Dokter: 2 km
  • Apotheek: 2 km
  • Bank: 10 km
  • Postkantoor: 2 km
  • Tankstation: 7 km
  • Treinstation: 35 km
  • Vliegveld: 10 km
  • Haven: 2 km
  • Nationaal Park: 50 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Vraničić
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Częstochowa,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Vraničić, Juli 2017
OK

Ik zou aanraden voor gezinnen met kinderen puur grote tuin zonder extra kosten. Familiale sfeer, geweldige eigenaars.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Banská Bystrica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Vraničić, Juli 2017
Super vakantie

Uitstekende accommodatie in een prachtige omgeving. De eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ik zou aanraden aan iedereen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het slowaakse - Bekijk origineel
Częstochowa,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Vraničić, Juli 2017
Appartement Vranićić

Hij was net terug van een familie met het mooie Kroatië. Ik beveel deze accommodatie. Appartement zeer schoon, alles moet in het huis kon niets coif, geweldige eigenaars, zeer goed contact met de eigenaren, ik weet zeker dat als het mogelijk zal zijn om terug te gaan echt de moeite waard. Berekend bij 5+ :) Met vriendelijke groet Greg Polen

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Miro Vraničić Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans, Sloveens,
De advertentie Appartementen Vraničić heeft 22021 keer bekeken sinds 21.01.2017.