Appartement Love & FamilyMarušići - Regio Split

prijs vanaf € 100 per nacht
Beschrijving van de woning

Pas gerenoveerd volledig gemeubileerd appartement met drie slaapkamers met terras en prachtig uitzicht op zee en parkeerplaats. Marušići is een kleine, rustige plaats in de buurt van de steden Omis (13 km), Makarska (20 km) en Split (33 km). Het huis ligt aan de lagere zeezijde van de Adriatische snelweg in een doodlopende straat zonder verkeer, dus veilig voor kinderen. Het mooie, natuurlijke kiezelstrand Borak met kristalheldere zee en de geur van het omringende groen, ligt op slechts ongeveer 4-5 minuten lopen. Er is geen drukte omdat de toegang alleen mogelijk is voor de lokale bevolking en gasten vanwege de beperkte parkeergelegenheid. De heuvels/bergen achter, de zee voor en het groen ertussen geven een rustgevend, prettig en bijzonder gevoel. Dicht bij de berg Biokovo (10 km), uitzicht op de luchtwandeling op Biokovo (20 km), heiligdom Vepric (18 km), heiligdom Medjugorje (70 km), de stad Imotski met rode en blauwe meren (35 km), het eiland van Brac van Makarska heel dichtbij (20 km), evenals het eiland Hvar van Drvenik, evenals andere delen van de Adriatische kust en eilanden. Natuurverschijnsel van de baai van Vruja, op 3 km afstand over zee en over de weg.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Graag direct reserveren via Whatsapp berichten. Het voorschot bedraagt 30% van het totaalbedrag. De ideale aankomsttijd is zaterdag na 12.00 uur en vertrek zaterdag tot 10.00 uur. Volgens de afspraak kan het anders. Het volledige bedrag dient bij aankomst te worden betaald.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Het hangt af van de datum van de reservering, maar ongeveer een maand voor de datum.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 100 m
  • winkel: 700 m
  • Restaurant: 700 m
  • Dokter: 12 km
  • Apotheek: 12 km
  • Bank: 12 km
  • Postkantoor: 12 km
  • Tankstation: 12 km
  • Busstation: 500 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Welkomstdrankje. Afwasmachine. Wasmachine. Wasdroger. Babybedje. Hoge stoel. Speelgoed voor kinderen. Ligstoelen. Dvd-speler. Radio en cd-speler. Oven. Magnetron. Koffiezetapparaat. Afzuigkap. Ijzer. Veilig. Briefpapier. Boeken en tijdschriften lezen. Kaarten en andere bordspellen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Love & Family
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Tarnowskie Góry,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A5+1, Juni 2022
Een unieke plek - ik kan het gerust aanbevelen?

We brachten een heel leuke tijd door op deze plek. Het appartement is 100% compatibel met de foto's. Zeer goed uitgerust en gezellig. Bijzonder aardige en behulpzame eigenaresse. Het strand in de buurt van het appartement is schoon en rustig. Kristalwater. Een zeer goede plek voor een vakantie. Welverdiende vijf sterren. Niet ver van de prachtige stad Omiš. Ik raad ook een wandeling naar het kleine maar mooie stadje Pisak aan.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Ivana Erceg Ivkošić Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Ik ben een assistent-professor en gynaecoloog in het St. Catherine's Special Hospital in Zagreb. Ante's echtgenoot is vaatchirurg in het Sveti Duh Clinical Hospital in Zagreb. We hebben drie kinderen: 2 zonen geboren in 2005 en 2006 en een meisje in 2015. Wij vinden liefde en familie (uiteraard met gezondheid) de belangrijkste dingen in de wereld en we hopen dat u dat ook zult voelen tijdens uw verblijf bij ons. :-)

De advertentie Appartement Love & Family heeft 20540 keer bekeken sinds 03.11.2021.