Appartementen NivesMarušići - Regio Split

prijs vanaf € 33 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Marušići en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Apartments Nives is gelegen in een klein dorpje Marusici aan de Omis Riviera. Het terras van het appartement biedt een prachtig uitzicht op de omliggende eilanden en de berg Biokovo. Ons huis is gelegen in een rustige en pittoreske omgeving, weg van verkeerslawaai, waar u kunt genieten van een ontspannen vakantie en het stressvolle dagelijkse leven kunt vergeten. De tweede rij naar de zee biedt u een gemakkelijk toegankelijk strand, een van de mooiste in Dalmatië, dat niet overvol is omdat er geen toegang is tot auto's. Op het strand is een natuurlijke waterbron en in de natuurlijke schaduw vindt u bescherming tegen de zon. Er is ook een supermarkt in de buurt, op 10 minuten lopen, en een restaurant op een steenworp afstand. De woning heeft drie appartementen, die op de eerste en tweede verdieping worden verhuurd. De appartementen zijn uitgerust met LCD en airconditioning, badkamer, volledig uitgeruste keuken, terras, barbecue en een eigen parkeerplaats bij het huis. De gastheren wonen op de begane grond en kunnen uw vakantie nog beter maken met goede tips met betrekking tot de regio, excursies en bezienswaardigheden.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De vertrektijd van gasten is voor A1 (groter appartement) tot 9.00 uur en aankomst vanaf 12.00 uur. Vertrektijd voor gasten voor A2 (kleiner appartement) tot 12.00 uur en aankomst vanaf 15.00 uur. Het voorschot bedraagt 20% Na uw aanvraag stuur ik u de details voor de betaling en de bevestiging van de reservering. INSTRUCTIES VOOR AANKOMST BIJ DE A1 SNELWEG APPARTEMENT Afrit SESTANOVAC-MARUSICI 17 km Op de snelweg A1 neemt u de afrit SESTANOVAC. Rijd door Zadvarje, Gornja Brela, Dubci en na 8 km bereikt u de zee (weg D8), dan blijft u rechts rijden op de weg D8. Na Pisak bereikt u Marušić. Stop naast het eerste huis aan de rechterkant van de weg, draai je om alsof je teruggaat naar Pisak en na 20m zie je het bord PUT BORKA. Sla rechtsaf, volg de weg en u ziet ons huis op de kruising, rechts aan uw linkerhand. SPLIT-OMIŠ-MARUŠIĆI 42 KM Als u op de D8 rijdt, volgt u de borden naar Omiš, u bereikt Marušić na 42 km. Na het zien van het bord op de weg PUT BORKA, slaat u rechtsaf en komt u bij ons huis.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 80 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Dokter: 15 km
  • Apotheek: 15 km
  • Bank: 15 km
  • Postkantoor: 3 km
  • Tankstation: 15 km
  • Busstation: 500 m
  • Treinstation: 30 km
  • Vliegveld: 40 km
  • Haven: 15 km
  • Sportactiviteiten: 15 km
  • Discotheek: 10 km
  • Casino: 15 km
  • Nationaal Park: 100 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Een welkomstdrankje, sap en onze huisgemaakte rode wijn zijn bij de prijs inbegrepen. Achter het huis leidt een aangelegd wandelpad boven de kust u naar een naburige plaats waar u zich kunt verfrissen met een ijsje of een drankje in de plaatselijke cafés. Als je van hardlopen houdt, kun je je dagelijkse conditie op peil houden op de 15 km lange macadamweg die van het centrum naar Omis loopt. Liefhebbers van raften of zwemmen in de rivier kunnen gemakkelijk een reis naar Omis organiseren en genieten van de prachtige kloof van de rivier de Cetina. Kortere trips naar het eiland Brac kunnen geboekt worden in de naburige stad Mimice. Deze plek is ook een uitstekende uitvalsbasis om de regio te verkennen, korte trips van Trogir naar Makarska zijn gemakkelijk te organiseren.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Nives
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Львів,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Augustus 2021
Antwoord

Perfect appartement. Schoon, comfortabel. Alles is aanwezig tot in het kleinste detail. Het uitzicht vanaf het terras is prachtig. fotografie brengt niet al het moois over. In de buurt van 3 prachtige stranden zonder lawaai en drukte. De eigenaren van het huis zijn erg aardige en zorgzame mensen. Ik heb nog nooit zulke oprechte mensen ontmoet. Mijn familie en vrienden zijn blij met de vakantie. Ik raad Apartments Nives ten zeerste aan en we zullen volgend jaar zeker terugkomen. In mijn persoonlijke beoordeling nummer 1.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Zrinka Baburica Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Groeten aan potentiële gasten! Ik zal je gastheer zijn in de appartementen van Nives. Ik ben 0-24 beschikbaar en sta altijd klaar om nauwkeurige informatie te geven voor alles waarin u geïnteresseerd bent, waar is het dichtstbijzijnde tankstation, een goed restaurant, waar u op reis kunt gaan ... Ik kijk uit naar uw komst!

De advertentie Appartementen Nives heeft 10052 keer bekeken sinds 04.06.2021.